Козацький сайт
Український козацький портал


Код тицялки
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Модератор форуму: indragop  
Козацька рада » Корчма » Політичне життя » Україна заслуговує на краще! (Про імпорт і експорт продуктів харчування і не тільки)
Україна заслуговує на краще!
СхіднякДата: Четвер, 17.06.2010, 09:01 | Сообщение # 31
Світлий чоловік
Роль: Старшина
Пострілів: 585
Відзнаки: 5
Повага: 71
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика:
(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)

Старшина Поважний козак. Писака
Поспішайте прочитати - цю статтю зараз підсиленно "вичищають" з Інтернету
Раптом я з'ясував, що ціла низка посилань нікуди не веде  surprised
Сергей Капица: «Россию превращают в страну дураков»

Пам'ятайте про можливості Google, а також те, що видалені статті зберігаються у кешах пошукових свистем

 
kr@vchenkoДата: Пятниця, 23.07.2010, 12:22 | Сообщение # 32
Поїв всі розуми =)
Роль: Поважні козаки
Пострілів: 1140
Відзнаки: 15
Повага: 61
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика:
(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)

Поважний козак. Писака
Тепер і в коаліції "бунт на кораблі"...Комуністи страйкують...



 
СхіднякДата: Понеділок, 09.08.2010, 11:09 | Сообщение # 33
Світлий чоловік
Роль: Старшина
Пострілів: 585
Відзнаки: 5
Повага: 71
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика:
(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)

Старшина Поважний козак. Писака
Цікаве повідомлення побачив на блогах "айюей", як вам отаке:

Це фото я тримала в своєму архіві навмисне. Такі агітки носили по домівках перед виборами президента в 2010 році. Нам дуже гарно вішали лапшу(ні, краще спагетті) на вуха. Натомість, що ж ми маємо???

1)Пенсії підвищили аж від 70коп до 25 грн.Кому як....

2)Маємо підвищення цін на основні продукти харчування...

3)Згідно з повідомленням, ціни на харчові продукти і безалкогольні напої в липні ц.р. до липня 2009 року зросли на 7,6% (у січні-липні ц.р. до січня-липня 2009 року - зросли на 10,5% (ідем з набором!) ), зокрема на продукти харчування - на 7,4% (до січня-липня 2009 р. - на 10,2%), хліб і хлібопродукти - на 10,9% (9,9%), зокрема на хліб - на 9,5% (9,8%), макаронні вироби - на 5,1% (5,7%), кондитерські вироби з борошна – 12,5% (12,8%), м`ясо і м`ясопродукти - на 0,8% (1,2% (щось не віриться?) ), рибу і рибопродукти - на 6% (5,5%), молоко, сири і яйця - на 12,6% (22,3%  (зокрема на молоко - на 22,3%, сир і тверді сири - на 19,2%, на яйця – знизилися на 26,4%, але це сезонна знижка.Бо влітку яйця завжди дешевші. ), на масло і жири – зросли на 4,1% (9,3%), зокрема на масло вершкове - зросли на 21%, олію соняшникову – на 9%

4)Ціни на фрукти в липні ц.р. до липня 2009 року зросли на 4,4% (у січні-липні ц.р. до січня-липня 2009 року зросли на 1,9%). На овочі ціни зросли на 3,4% (у січні-липні ц.р. до січня-липня 2009 року – зросли на 9,9%), зокрема на картоплю – на 13,8% (на 4,7%). На цукор - зросли на 50,5% (на 82,4%), кондитерські вироби цукристі - на 21,6% (24,2%), безалкогольні напої – на 7,5%

5)Житло подорожчає на 25%, вода подорожчала на 75%, електроенергія згідно з заяв влади подорожчає на 25%, газ..на 50%..з 1 серпня.


Виходить, що це все звичайні обіцянки перед виборами..

Натомість, маємо те, що маємо.Проблему вирішили , думку врахували, і не треба більше телефонувати, бо ж вас зовсім ніхто не почує...

З жахом думаю, а що ж нас чекає далі???

Чи це знову чергова брехня від кааліції і президента???

___________________________________________________________

Олігархізація влади – прямий шлях до перетворення на колонію
Петро Олещук, для УП _ Середа, 04 серпня 2010

Олігархія за своєю сутністю є дуже нестійким та нестабільним режимом. Оскільки влада належить економічно пануючим суспільним верствам, що є неоднорідним конгломератом різних кланів, "сімей" та угруповань, які постійно перебувають у стані боротьби, то така влада перетворюється на поле перманентної "війни" між олігархами за власність.

Власне, саме це ми і спостерігаємо у пострадянській українській політиці.

У нас це прийнято називати "політичною кризою", однак нічого політичного в ній немає, оскільки причини, що її зумовлюють, носять зовсім не політичний, а майновий характер.

У політичному плані в української еліти немає жодних розбіжностей - і депутатів, і міністрів, і "місцеву еліту", незалежно від партійної приналежності, цілком влаштовує наявний режим.

Невелика купка людей - лічені родини та люди "близькі" до них володіють усім, намагаючись розширити будь-яким способом свої бізнесові імперії.

На публіці це все розігрується у вигляді протистояння "лівих", "правих", "ліберальних", "демократичних", "зелених" та інших партій, які, проте, у владних колах захищають не свої аморфні ідеології, а цілком конкретні бізнес-інтереси своїх "патронів".

На практиці ж ми маємо лише дві реальні партії: партію олігархів та їх челяді та партію "всіх інших".....
Читати далі>>>

 
ЛелекаДата: Субота, 20.11.2010, 18:18 | Сообщение # 34
Вивчає грамоту
Роль: Старшина
Пострілів: 35
Відзнаки: 1
Повага: 13
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика:
(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)

Старшина Хороший братчик
Вас мучать питання, що відбувається, хто винуватий і що робити?
Я насмілюся запропонувати Вам відповіді: зі старожитніх часів нас намагалися скорити, завойовуючи наші території, осяючи свій завойовницький шлях хрестами, планами спецслужб, привчаючи нас до чужої віри в придуманого Бога й низинні цінності. Завойовників вабили багаті природні ресурси й працьовитий народ, що довгі сторіччя намагалися перетворити в череду рабів. Важко давався цей процес.

Століттями ми жили товаришуючи з іншими народами, протидіючи чергової зовнішньої агресії, одержуючи від Північних та інщих "сусідів" чутливі удари із часів Святослава й до останньої світової війни. «Хазяйва миру» перейшли від гарячих війн до холодних, інформаційно-біологічних. Втім, війни ніколи не закінчувалися підписанням пактів про ненапад, плавно переростаючи в інші більш технологічні, більш оснащені технічно. Остання битва розвертається на наших очах. Мети цієї битви - перетворити Україну в сировину для промислового виробництва, світовий смітник відходів шкідливого виробництва при цьому.

Ні для кого не секрет, що щорічно ми губимо півтора мільйона співвітчизників - це і є дивовижні втрати геноциду. Плани війни проти СРСР виношувалися відразу після 45 року. Так з'явилася директива 20/1 від 18.087.48 року СН безпеки. Практичне втілення, що Знайшло, у Гарвардському проекті, що складається з 3 частин: перебудова, реформа, «завершення». Перебудова пройшла на наших очах, «Реформи» по нашому проекті практично закінчені, іде завершальна стадія нашого повного знищення. Однак, у СНБ в тандемі зі ЦРУ вийшла неувязочка. По їхніх спільних планах СРСР - Росія повинна бути розірвана на 30-50 незалежних держав. В Україні повинно залишитися відповідно не більш як 15 мільйонів рабів. Однак, нас на 30 мільйонів більше.

Генетика нашого народу не дозволяє СНБ - ЦРУ завершити свій проект і нас продовжують із ретельністю добивати. Нас убивають і калічать у гарячих точках, на бандитських розборках, багато хто йде із життя добровільно.

Нас мочать у море пива, точніше пивного напою, в основі якого вода з під крана із хлоркою плюс спирт плюс харчові добавки плюс ароматизатор. Для збереження пивного зілля додані найшкідливі консерванти на основі сірчистого ангідриту. Пити, курити й хрюкати нас привчили одночасно. Нас грабують. Ми все одержуємо не зарплату, а плату за рабство. Дуже багато хто тихо заздрять життю нуворішей-чинуш відомого походження. "Наша влада" не розуміє, що вони не потрібні світовому олігархату й будуть знищені, але поки їхніми руками знищують старих та дітей. Чиновники, звівши черговий особняк, віднімають останнє в пенсіонерів, лікарів, вчителів, прирікаючи їх у тваринну вбогість. Наше селянство вмирає (Вже вмерло). Нас зводять із розуму незліченною кількістю партій, які нібито борються за народне щастя, дозволяючи своїм нерозумінням що відбувається занурювати народ в усі більше глибоку вбогість, при цьому викликаючи стійку відразу до всіх партій взагалі.

Нам зіпсували нашу велику історію - так, як потрібно світовій "еліті", з наших дітей зробили бидло.

У підручниках історії, виданих на засоби міжнародного афериста Сороса уже не СРСР, а США перемогли всіх у другій світовій війні. Нам і нашим дітям навмисно не дають вищих знань для пізнання миру й рішення практичних завдань, арсенал впливу на нас величезний.
Замислитесь та зробіть висновки!!

Поправив Лелека - Субота, 20.11.2010, 18:28
 
скорикДата: Вівторок, 07.05.2013, 22:15 | Сообщение # 35
Селянин
Роль: Вільні люди
Пострілів: 1
Відзнаки: 0
Повага: 0
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика:
(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)

усьому виною змова масонiв.труять наших людей
 
Козацька рада » Корчма » Політичне життя » Україна заслуговує на краще! (Про імпорт і експорт продуктів харчування і не тільки)
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук:


I love Google! Я люблю Google! Kocham Google! Ich liebe Google!