Козацький сайт
Український козацький портал


Код тицялки
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: indragop  
Козацька рада » Корчма » Політичне життя » Звернення Остапа Свирбигуза
Звернення Остапа Свирбигуза
INDRAДата: Пятниця, 21.03.2014, 01:12 | Сообщение # 1
Admin
Роль: Кошовий
Пострілів: 811
Відзнаки: 4
Повага: 38
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика:
(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)

Кошовий Хороший братчик Писака
От сьогодні отримав таку вісточку на скриньку:

Цитата
Сьогодні багатьом набридли повідомлення про щоденні провокації, балачки іноземних та українських політиків ні про що та надмірна кількість інформації, від якої паморочиться в голові. Усі говорять, що треба зробити те і те. Розповідають про сильні і жорсткі дії, які хочуть застосувати щодо Росії. Думають, вирішують. Та не поспішають. Так просиділи ми і час прибуття до нас "на курорт" зелених чоловічків. Прогаяли захоплення москаликами деяких українських військових частин. І нарешті, позбулися однієї частини Української Держави - АРК Криму. Скільки ще будемо чекати? Мабуть, чухатимемо потилицю доти, доки не прийде сам Путін і не примоститься десь у Києві. А москалики радітимуть такій легкій перемозі. А ми опустимо голови, бо, бачте, думаємо, як зі світовою спільнотою краще дипломатично вирішити цю прюблему.
Простий козак Остап Свербигуз із Полтавщини пропонує виконати дві рішучі дії, щоб припинити зазіхання довгої імперської руки на українські землі:
1. організувати багатомільйонний мирний марш на Москву, який ще у 17 ст. був проведений П. Сагайдачним із козацьким військом. Українцям треба запросити Путіна для переговорів. Бо Росія не бажає з нами сьогодні говорити;
2. змусити переглянути Росією повернення українського історичного регіону Кубанщини до складу України. Ця територія вдвічі більша за Крим і була заселена колись чорноморськими козаками. Відсоток українців там більший за росіян. Тому можна застосувати контрсценарій: приїзд до Кубані в гості щойно сформованої Національної гвардії, проведення референдуму і то наша земля.
Лише ці два справжні козацькі аргументи здатні щось змінити у сьогоднішніх напружених стосунках між Росією та Україною.
Нехай вічна буде слава, бо через шаблю маєм права!


Хто візьметься першим щось сказати?


 
СергийДата: Неділя, 30.03.2014, 00:50 | Сообщение # 2
Селянин
Роль: Січовики
Пострілів: 13
Відзнаки: 0
Повага: 6
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика:
(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)

хто хоче покозачити світ - хай почне з себе. справжнє козацтво є вище за будь-які віри, мови і державні кордони. лише Бог може зробити людей козаками, ні один марш чи військо цього не зроблять, насильно можна зробити з людини лише раба, та й то - якщо Бог цього попустить. нам не треба примусово козачити Росію - прийде час і вона сама покозачиться, там живе багато наших людей, нащадків нашого старого руського і українського козачого племені, які і без нас знають що до чого. просто поки не прийшов час, прийде час - і Росія теж стане козацькою. наше ж діло маленьке - боротись з власними гріхами, налагоджувати життя у себе і потихеньку організовувати і розбудовувати вселенську козачу громаду. якщо діло піде на лад - люди самі почнуть питати що у вас і як, і як би цю козацьку науку собі перейняти.... :)
 
ТаркоДата: Вівторок, 01.04.2014, 21:53 | Сообщение # 3
Освоїв абетку
Роль: Старшина
Пострілів: 50
Відзнаки: 1
Повага: 24
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика:
(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)

Старшина Хороший братчик
То є дурість, а не козацтво. Росія, вірніше Московія просто уб'є всіх, хто піде в гості. А в новинах покажуть, що бІндеравци напали на Родину і військові їх доблесно перемогли у нерівному бою. Це (марш) б проканало з Польщею, Францією, але не з політичними нащадками Орди. А поїздка на Кубань закінчиться кілометрів через 20-30 після кордону кількома батареями установок "Град". Удільна вага московита як воїна завжди низька була, але наразі технічний потенціал переважає наший у декілька разів.

Та й від риби я родом,
Од пугача плодом...
 
Козацька рада » Корчма » Політичне життя » Звернення Остапа Свирбигуза
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


I love Google! Я люблю Google! Kocham Google! Ich liebe Google!