Козацький сайт
Український козацький портал


Код тицялки
Підказка Куди підемо?
Головна сторінка Допомогти сайту Завантаження Гетьмани та кошові Книжки про козаків Козацькі приказки Вірші про козаків Звичаї козаків Походи козаків Козацький форум Легенди Козацькі легенди Словник Козацький словник Козацькі ігри на PC Козацьке аудіо Козацька галерея Фільми про козаків Кухня козаків Козацькі випроби Книга згадок Написати Кошовому Додати матеріял

Січова рада:
Чи потрібна сайту російськомовна версія?
Всього відповідей: 1218

Теревені
 
200

Сувій однодумців
Iзборник. Історія України IX-XVIII ст.

Бібліотека української літератури: книги, біографії, реферати, твори

Наша тицялка:
Український козацький портал



Головна » 2010 » Липень » 24 » У Росії вважають, що Янукович віддасть Путіну Крим
23:00

У Росії вважають, що Янукович віддасть Путіну Крим

Відома правозахисниця Валерія Новодворська впевнена, що російський прем'єр і український президент днями обговорюватимуть питання повернення Криму РФ.


Російська правозахисниця Валерія Новодворська вважає, що прем'єр-міністр РФ Володимир Путін і президент України Віктор Янукович під час зустрічі, що відбудеться цими вихідними, обговорять питання "здачі" Криму Росії.


Про це вона заявила, коментуючи візит патріарха Московського Кирила до України. "Наш милий Путін збирається зустрічатися в Ялті з Януковичем. Тобто, наступна ялтинська змова, здається, очікується. Цього разу, мабуть, вирішуватимуть, як би здати остаточно Росії Крим. Не тільки Севастополь", - переконана Новодворська.

Вона також висловила упевненість в тому, що перспектива передачі Криму Росії цілком реальна. "Лужков вже видав якось дуже вчасно перед цією зустріччю, що не тільки Севастополь повинен бути російським, але що і Крим буде російським. Ось, до чого б ця заставочка і ця увертюра? Здається, це увертюра якраз до цієї зустрічі Путіна з Януковичем", - сказала вона.

Януковича ж правозахисниця назвала "зрадником" і "агентом Москви", якого обрали люди, "у яких немає вітчизни".

Нагадаємо, Новодворська також висловила упевненість в тому, що вільна Україна припинила існувати, про що, зокрема, свідчать часті візити сюди патріарха Кирила.

Віктор Янукович і Володимир Путін мають провести зустріч у Криму цими вихідними. Сторони збираються обговорити широке коло питань, що стосуються співпраці двох держав. У п'ятницю, 23 липня, на зустріч із Януковичем прибув і патріарх Кирило.

За матеріалами:ТСН.ua





Автор: kr@vchenko


Також може зацікавити:

Переглядів: 2023 | | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 6
avatar
1 Скачистрибайло • 04:33, 25.07.2010
Зашморг на шиї УКРАЇНИ помаленько затягається!!!
avatar
2 Shatun • 12:23, 26.07.2010
Хмм...не думаю що Крим віддадуть...
avatar
3 kr@vchenko • 00:00, 27.07.2010
До цього і йдеться...Не даремно ж Лужков торочить про Севастополь і Крим,а патріарх Кирило,щось тепер дуже зачастив до України...
avatar
4 Скачистрибайло • 20:19, 28.07.2010
Дайте будь ласка мені відповідь на питання:
Ви очолюєте владу в такій країні як Росія, в країні яка і вижила, і живе і буде жити із військової потуги і терору, із завойованих тереторій, старих чи нових!
Ви усвідомлюєте те що всі ваші великі попередники іминно і таким чином побудували вашу країну, з цього всього складається коріння вашої країни! Ви повинні продовжувати їхню велику справу!!!
Тим більше коли є можливість приєднати ласий шматок до своєї "Велікай Расії", тим більше ласий шматок про який, я переконаний на всі 100 %, навіть більшість українців, якщо не всі, визнають його за російську територію, я вже не говору про росіян!!!
То хіба ви не будете чинити дії спрямованні на приєднання цієї території ??? А коли в країні (в Україні) існує ще навіть справжній безлад як в політичному, суспільному та духовному житті людей, а правляча еліта готова на колінах лазити і ноги цілувати Російським представникам, --- то тільки дурень нічого не буде робити на рахунок приєднання території, а Росія в цій ситуації як у воді, і зазіхання її також вже у світі всім відомі!!!

Не бутьте наївними і віткрийти очі!!!

avatar
5 Уляна • 13:48, 17.09.2010
У мене є одне цікаве питання, але на жаль ніхто не може дати відповіді: скажіть мені хтось будь ласка за що вмирали козаки (за яку-таку свободу), за що гинули воїни УПА, за що вивозилася на Сибір, розстрілювалася українська патріотична інтелігенція (згадати лише дисидентський рух), врешті-решт за що потратив своє життя на тюрми і заслання Тарас Шевченко????? Та хіба про таку свободу мріяли ці люди, та хіба за таку незалежну Україну вони боролися???? Україна у нас нібито незалежна демократична держава - теоретично. Але справа ж не вцьому, а справа у самих громадянах цієї держави: одні переїжджають жити кудись подальше закордон (і я їх прекрасно розумію, тому що життя тут - це не життя, а існування), інші - щиро прагнуть стати поляками (так саме тими поляками проти гніту яких ми боролися), а ще інші - викопані москалі-росіяни. Але у нас я вірю ще залишилися щось від тих справжніх колишніх українців - ну бодай якась купка тих громадян, але що з того, який у нас є варіант? Ну наприклад, можна піти давнім жертовним шляхом - лягти кістьми і толку не буде. Адже ж даремно були ті всі жертви українських патріотів, судячи з теперішньої ситуації: вони всі віддали свої життя за продажних громадян країни України, які живуть тепер.
Ще є один цікавий момент: німці - це таке покоління чиї прадіди зробили велике зло всьому світові (фактично росіяни - це також не кращі фашисти), але зате їхнє теперішнє насліддя живе пречудово. А наші любі прадіди зробили великі благородні діла, зате ми живемо.... ви знаєте як. То де ж справедливість???
avatar
6 Скачистрибайло • 20:13, 06.12.2010
Уляна, прочитавши твоє повідомлення я переконався - Ти є моїм 100% однодумцем!!!
Я схиляю голову перед такою дівчиною як Ти, мало хто з українців (а особливо із жіноцтва) може так глибоко, широко та дужевно віддчути теперішню ситуацію нашої Великої України.
Ти знаєш історію, ти вдало аналізуєш, і робиш фантастичні висновки, і ти є жінка, а жінкам в нашій Україні, далеко не до таких справ, за це Тобі подвійна шана і дяка!!!

В мене є відповіді на Твої питання, адже я з самого малку ними переймаюся, я виріс разом з ними, жию з ними, і познаходив тверді відповіді на них!!!

Я думаю Ти також найдеш відповіді на ці питання, коли твердо вирішиш хто Ти є?!

Я для себе вирішив - я є українець, я громадянин Великої України, я патріот, я добре пам' ятаю свою історію, як вбивали моїх дідів і прадідів, як насилували бабусь і прабабусь, як вішали, як морили голодом, як знищували розум пекельною працею, як насміхалися, як висиляли, як..., як..., як...!!!!!!!!!!!!

І я став міцним українцем Великої України, і я зробив висновки, я все добре пам'ятаю і постараюся щоб всі про це пам'ятали або згадали!

І я досягну свого!!!

Слава Україні!!!

ComForm">
avatar
Пошукові собаки

Ваш сховок
Привіт, Мандрівник!



Пcевдо:
Пароль:

Останнє з ради

1. Обыграть казино тепе...

2. Вірш про КОЗАКІВ, ко...

3. Улюблена гра

4. Ваш улюблений гетьма...

5. Залежність від УСЬОГ...


Персоналії:
Отаман Вишневецький
Дмитро Вишневецький
Северин Наливайко біографія
Северин Наливайко
історія Самійшла Кішки
Самійло
Кішка
Петро Сагайдачний
Петро Конашевич
біографія Івана Богуна
Іван
Богун
Оповідь про Івана Мазепу
Іван Мазепа
розповідь про Івана Сірка
Іван
Сірко
мова про Івана Виговського
Іван
Виговський
Зображення Палія
Семен
Палій
розповідь про діяння Полуботка
Павло
Полуботок
Картинка Розумовського
Кирило
Розумовський
Дорошенко гетьман
Петро
Дорошенко
Богдан Зиновій Хмельницький
Богдан
Хмельницький
Іван Скоропадський
Іван
Скороп...
пилип орлик та конституція
Пилип
Орлик
Юрій Хмельницький
Юрій
Хмельни...

Статистика

Всього онлайн: 1
Вільних мандрівників: 1
Низових користувачів: 0

Сьогодні були:




I love Google! Я люблю Google! Kocham Google! Ich liebe Google!