Козацький сайт
Український козацький портал


Код тицялки
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: indragop  
Козацька рада » Заробіток в інтернеті $) » Способи заробітку в інтернеті » Заробіток + Зміна світової економічної системи (Міняєм світ + отримуєм прибуток)
Заробіток + Зміна світової економічної системи
speziДата: Неділя, 27.05.2012, 01:01 | Сообщение # 1
Селянин
Роль: Вільні люди
Пострілів: 1
Відзнаки: 0
Повага: 0
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика:
(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)

Це сама важлива подія в житті людства за останні десятиліття. Це так. Досить залежати від РАБоти, працюючи на олігархів, щоб вони за це купили собі наступну яхту, свіжого кокаїну і шльондр по 10, 000 уо в Куршавелі.
Напевно багато хто з вас вже чув, а хтось вже і вступив у нову систему,
створену Сергієм Пантелейовичем Мавроді МММ 2011. (рос. Ми Можем Многое; укр. Ми Міняєм Майбутнє).
Це стосується кожного жителя Землі.
Мета піраміди – розвалити цю застарілу світову економіку, рабські відносини, що на ній базуються і створити нову, де ніхто не нуждатиметься. Як може бути . що на одній планеті, є люди на зразок Ахметова чи Абрамовича, і є люди які не знають чи будуть їсти сьогодні.
Звичайно, люди приєднуються в МММ 2011, не тільки із-за збагачення, отримання прибутку, проте і фінансовий апокаліпсис допомогти Сергію Мавроді зробити. Є звичайно і такі що тільки ради наживи..
У багатьох людей від слів МММ 2011 з'являються асоціації про МММ 94. Насправді МММ-94 розвалила влада, про це зараз не знають хіба що інопланетяни.
Для відкриття очей та розширення знань щодо МММ-94 перегляньте фільм "Піраміда",
ознайомтесь з офіційним сайтом МММ-2011 http://www.sergey-mavrodi.com/.
Система МММ 2011 немає слабких ланок, больових точок. Її розвалити неможливо.
Не буде такого сценарію, як в 94, коли з головного офісу вивезли 17 Камазів з грошима.
Гроші не доїхали до місця призначення - розійшлися по кишеням чиновників-генералів.
Журналістське розслідування вів, всім відомий, Влад ислав Лістьєв ...
Проте мова зараз не про це. На цей раз ніхто не зможе розвалити МММ 2011.
З 24.05.2012 в МММ 2011 почалась операція "Фенікс", яка з’явилась, як реакція на дії влади Росії, Молдови, Білорусії, інших країн проти МММ 2011.
Коротко по Фенікс.
Люди тепер тримають гроші на своїх рахунках, десятники лише вказують куди переводити кошти, тобто обвинуватити керівника в незаконній підприємницькій діяльності не можна. Поки людина тримає гроші на своєму рахунку, Мавро (внутрішня валюта в МММ 2011), яку вона за них купила, ростуть 10% в місяць (314 % річних). (в банках, нагадую, дають 10% річних) . Якщо гроші задіяні системою ( перераховані комусь на виплату ) – вони починають рости під 30% в місяць (2330 % річних). От так.
Не відгукайтесь негативно про МММ 2011. Все чесно. Всім все платиться. Вже другий рік. В Інтернеті багато провокацій на цю тему.
Учасники МММ 2011 займаються благочинністю, помагають соціально незахищеним верствам населення, навіть повертають людям гроші з МММ-94 року, які вкрала влада.
Хочете приєднатись , або дізнатись більше про МММ 2011 в Україні , перглягути цікаві відео про законість і документи стосовно МММ з уряду України- вам сюди http://mmmlviv.pp.ua/
В принципі МММ 2011 – це заробіток в інтернеті. Тепер по нових правилах, відкрили рахунок, підключили його до інтернет - банкінгу , зробили вклад і все – гроші ростуть. Хочетет отримувати бонуси керівника чи реферальні? Запрошуєш людей, за їхні вклади отримєш бонуси.
Давайте поговоримо про це. В кого які думки? Вигуки, на зразок, «МММ 2011 рухне», «це лохотрон» залишаєм при собі. Тепер вже немає можливості її розвалити. І нікого не обманюють.
 
Козацька рада » Заробіток в інтернеті $) » Способи заробітку в інтернеті » Заробіток + Зміна світової економічної системи (Міняєм світ + отримуєм прибуток)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


I love Google! Я люблю Google! Kocham Google! Ich liebe Google!