Як модифікувати ігри?
|
|
Козак9044 | Дата: Середа, 14.04.2010, 15:37 | Сообщение # 1 |
Нетяг
Роль: Вільні люди
Пострілів: 201
Відзнаки: 1
Повага: 23
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика: (Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)
| Ви вміете модифікувати ігри? Тоді будьте добрі поділіться своїми знаннями!
Андрій козак
|
|
| |
[NERO] | Дата: Середа, 14.04.2010, 17:53 | Сообщение # 2 |
Генерал-хорунжий
Пострілів: 289
Відзнаки: 9
Повага: 58
На січі? - Десь блукає
| О,я теж хотів би навитись творити таке.
Мій блог
|
|
| |
Козак9044 | Дата: Середа, 14.04.2010, 18:11 | Сообщение # 3 |
Нетяг
На січі? - Десь блукає
| Quote (|NERO|) О,я теж хотів би навитись творити таке. Можу допомогти тільки з Європою 3 Великие Династии та з Hearts of Iron 3.
Андрій козак
|
|
| |
[NERO] | Дата: Середа, 14.04.2010, 18:24 | Сообщение # 4 |
Генерал-хорунжий
На січі? - Десь блукає
| Козак9044, ну розкажи щось,я думаю всім буде цікаво це почитати.
Мій блог
|
|
| |
Козак9044 | Дата: Середа, 14.04.2010, 19:15 | Сообщение # 5 |
Нетяг
На січі? - Десь блукає
| Як створити культуру Українська? Ось так : Заходимо в папку з Європой 3,в ній є папка common заходимо.Шукаємо документ cultures. там зверху щось пописано те не чіпаєм шукаємо рядок germanic опускаэмо його на один рядок і зверху вставляєм це : Українська = { union = UKR Українська = { } Zaporozhie = { primary = ZAZ } dynasty_names = { "Хмельницький" "Байда" "Тетеря" "Дорошенко" "Сірко" "Гомін" "Сагайдачний" "Вишневецький" "Шевченко" "Орлик" } } Ось і нова культура! Щоб Україна і Січ сповідували її треба зайти в папку common з неї в countris і знайти там документи Ukraine та Zaporozye і вкожному з них знайти рядок graphical_culture =... його видаліть ізамштіть на graphical_culture = Українська.Далі повертаємось в папку з грою та заходимо в папку history,з неї в папку countris там шукаємо документ UKR - Ukraine та ZAZ - Zaporozye там шукаємо рядок primary_culture = ruterian і заміняємо його на primary_culture = Українська. Додано (14.04.2010, 18:15) --------------------------------------------- Завтра напишу як створювати технологічні групи!
Андрій козак
|
|
| |
[NERO] | Дата: Середа, 14.04.2010, 19:38 | Сообщение # 6 |
Генерал-хорунжий
На січі? - Десь блукає
| О,це дійсно корисна річ!Я би спробував,тільки немаю часу.
Мій блог
|
|
| |
Козак9044 | Дата: Четвер, 15.04.2010, 14:46 | Сообщение # 7 |
Нетяг
На січі? - Десь блукає
| Як створити технологічну групу Українська? Заходимо в папку з грою з неї в папку common ,потім в документ technology там зверху щось пописано те - не чіпаєм дивимося нижче там ось шо пописано: groups = { western = { modifier = 1.0 start_level = 3 } eastern = { modifier = 0.9 start_level = 3 } muslim = { modifier = 0.8 start_level = 4 } indian = { modifier = 0.5 start_level = 3 } chinese = { modifier = 0.4 start_level = 3 } sub_saharan = { modifier = 0.2 start_level = 1 } new_world = { modifier = 0.1 start_level = 0 } } tables = { land_tech = "technologies/land.txt" naval_tech = "technologies/naval.txt" trade_tech = "technologies/trade.txt" production_tech = "technologies/production.txt" government_tech = "technologies/government.txt" } Тут немає технологічної групи Українська,а тут є: groups = { western = { modifier = 1.0 start_level = 3 } eastern = { modifier = 0.9 start_level = 3 } muslim = { modifier = 0.8 start_level = 4 } indian = { modifier = 0.5 start_level = 3 } chinese = { modifier = 0.4 start_level = 3 } sub_saharan = { modifier = 0.2 start_level = 1 } new_world = { modifier = 0.1 start_level = 0 } Українська = { modifier = 1.0 start_level = 9 } } tables = { land_tech = "technologies/land.txt" naval_tech = "technologies/naval.txt" trade_tech = "technologies/trade.txt" production_tech = "technologies/production.txt" government_tech = "technologies/government.txt" } Тепер все заміняємо на варіант №2.
Андрій козак
|
|
| |
kr@vchenko | Дата: Четвер, 15.04.2010, 21:38 | Сообщение # 8 |
Поїв всі розуми =)
Роль: Поважні козаки
Пострілів: 1140
Відзнаки: 15
Повага: 61
На січі? - Десь блукає
| Просто поміняти настройки у запускаючому файлі autoexes будь-якої бавлянки...)
Поправив kr@vchenko - Четвер, 15.04.2010, 21:38 |
|
| |
Козак9044 | Дата: Пятниця, 16.04.2010, 19:22 | Сообщение # 9 |
Нетяг
На січі? - Десь блукає
| Продовжую викладати інфу про Європу 3 Великие Династии. Як створити нові юніти.Заходимо в папку з грою,з неї в common з неї в units в ній документи з юнітами.На робочому столі створюємо документ в форматі txt і копіюємо його в units заходимо в скопійований файл і вставляємо в нього це - # Нетяги type = Infatry unit_type = Українська maneuver = 2 offensive_morale = 7 defensive_morale = 6 offensive_fire = 4 defensive_fire = 3 offensive_shock = 7 defensive_shock = 5 Далі за зразок можете брати оригінальні юніти. Додано (16.04.2010, 18:22) --------------------------------------------- Ледь не забув!Щоб Україна і Січ сповідували технологічну групу Українська треба зайти в папку hictory знаходимо файл UKR - Ukraine та ZAZ - Zaporozye там знаходимо рядок technology_group = .... зпміняємо на technology_group = Українська.
Андрій козак
|
|
| |
Shatun | Дата: Пятниця, 30.04.2010, 15:54 | Сообщение # 10 |
Дочитує Кобзаря
Пострілів: 58
Відзнаки: 4
Повага: 6
На січі? - Десь блукає
| Наразі я працюю з грою Mount and Blade, вже 2 проекти є. 3ій на підході і він буде на Warband можна буде по інтернету порубатися козаками,ляхами,московитами,татарвою,турками... Розробляємо вже тут
|
|
| |