Козацький сайт
Український козацький портал


Код тицялки
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: kr@vchenko  
Козацька рада » Корчма » Геймерський курінь » World of Warcraft (Іще одна захоплююча онлайн-гра)
World of Warcraft
kr@vchenkoДата: Понеділок, 26.04.2010, 21:22 | Сообщение # 1
Поїв всі розуми =)
Роль: Поважні козаки
Пострілів: 1140
Відзнаки: 15
Повага: 61
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика:
(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)

Поважний козак. Писака

World of Warcraft (WoW; укр. Світ Військового Ремесла) — багатокористувацька рольова онлайн-гра (MMORPG), розроблена компанією Blizzard Entertainment. Це четверта гра в серії «Warcraft», не враховуючи доповнень та відхиленої Warcraft Adventures: Lord of the Clans. Події ігор серії Warcraft відбуваються у фэнтезійному Всесвіті Warcraft, що вперше з'явився у грі Warcraft: Orcs & Humans у 1994 році. Події у грі World of Warcraft відбуваються через п'ять років після подій, на яких закінчилась Warcraft III: The Frozen Throne.

World of Warcraft є однією з найпопулярніших MMORPG у світі. В березні 2007 року компанія Blizzard випустила пресс-реліз , в якому звітувалось, що кількість передплатників гри склало 8,5 мільйона людей по всьому світу, 22 січня 2008 ріку кількість передплатників перевищила 10 мільйонів.

Гра отримала декілька нагород, одно з них Gamespot's Game of the Year Award, як найкраща гра 2004 року.

16 січня 2007 року вийшов перший аддон до гри під назвою World of Warcraft: The Burning Crusade (Палаючий Легіон). 3 серпня 2007 року був анонсований другий аддон до гри під назвою World of Warcraft: Wrath of the Lich King (Гнів Короля Ліча).

Ігровий процес
На відміну від попередніх ігор серії Warcraft, ця не є стратегією в реальному часі. World of Warcraft дозволяє гравцеві зануритися в знайомий світ, де, управляючи ігровим персонажем, він зможе досліджувати пейзажі, бродити по відомих місцях, боротися з монстрами, а також виконувати різні доручення, які видають комп'ютерні персонажі. Крім того, можливі поєдинки і з іншими гравцями, на дуелях, аренах або проти гравців ворожої фракції. За успішне виконання завдань гравець отримує гроші, речі і досвід. А за битву з іншими персонажами — "хонор", очки бойової честі, які також можна вкласти в екіпіровку у wow розвинуте бойове мистецтво

Більшість завдань на початковому етапі робляться поодинці, але чим далі гравець просувається по рівнях, тим завдання складніші, і частина з них відразу розрахована на те, щоб персонажі об'єднувалися в групи. Існують також спеціальні підземелля, або "інстанси", котрі розраховані для груп від п'яти до сорока гравців. Для координації дій таких великих груп гравці можуть об'єднуватися в гільдії.

Цілі гри кожен визначає для себе сам. Це може бути дослідження світу, вдосконалення в якій-небудь професії, чемпіонство на арені або просто досягнення максимального рівня гри. З отриманням останнього рівня гра не закінчується. Компанія Бліззард постійно розробляє нові можливості для високорівневих гравців. Наприклад, для того, щоб зібрати собі пристойну екіпіровку, можна виконувати завдання фракцій, чим поступово міняти їх відношення до себе на дружніше. Для цього в грі створена ціла система «репутації», яка полягає в тому, що якщо гравець виконує завдання якої-небудь конкретної раси або навіть фракції, — відношення «працедавця» до гравця міняється в кращу сторону. Гравці з високою репутацією до якої-небудь фракції або раси отримують унікальні бонуси. Простий приклад — їздова тварина Гномів називається «страйдер», механічний страус. Але, отримавши максимальний ступінь репутації — «Exalted» — з Людьми або Нічними Ельфами, можна також купити коня (їздова тварина людей)або тигра (їздова тварина Нічних Ельфів). Так само стають доступні більш високорівневі рецепти, броня і зброя у торговців.

На даний момент гра World of Warcraft є найпопулярнішою MMORPG в світі. Це ціла країна з своїми законами і навіть своїми ринками і фінансовими організаціями. Якщо у Вас трохи часу на гру, але дуже хочеться мати прокачаного персонажа, Ви можете замовити покупку ігрової валюти або прокачування Вашого персонажа за реальні гроші, хоча подібні дії і є нелегальними і всіляко переслідуються Blizzard.

Персонажі
Ігрові персонажі в «World of Warcraft» прив'язані до конкретних профілів (Акаунтів). Гравці можуть створювати до 10 персонажів на одному сервері (на PVP-серверах всі персонажі повинні виступати на стороні однієї фракції), із загальним лімітом в 50 персонажів для всіх серверів.

Раси
При створенні персонажа в «World of Warcraft» гравець може вибрати з десяти різних рас і десяти різних класів. Всі раси розбиті на дві фракції - Альянс (англ. Alliance) і Орда (англ. Horde): Альянс в даний час складається з Людей (Humans), Нічних Ельфів (Night Elves), Дварфів (Dwarfs) і Гномів (Gnomes). З виходом Burning Crusade були додані Дренеї (Draeneis). Орда в даний час складається з Орків (Orcs), Тауренів (Taurens), Нежиті (Forsaken, чи інакше Undead - нежить) і Тролів (Trolls). З виходом доповнення Burning Crusade були додані Криваві Ельфи (Blood Elves). З виходом доповнення Wrath of the Lich King для гравців став доступним новий клас - Лицар Смерті (Death Knight). Крім цього в грі зустрічається безліч неігрових персонажів (NPC) таких рас, як Гобліни (Goblins), Огри (Ogres), Сатири (Satyrs), Мурлоки (Murlocs), Клікари і безліч інших.

Представники майже кожної раси мають власну початкову локацію та столицю, за винятком гномів і тролів, які втратили свої столиці.






Поправив kr@vchenko - Понеділок, 26.04.2010, 21:23
 
Козацька рада » Корчма » Геймерський курінь » World of Warcraft (Іще одна захоплююча онлайн-гра)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


I love Google! Я люблю Google! Kocham Google! Ich liebe Google!