Козацький сайт
Український козацький портал


Код тицялки
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: indragop  
Козацька рада » Реклама і оголошення » Реклама і оголошення » Табір«Відвага-Конотоп-2009» ім.Івана Гавдиди» (Патріотичний табір МНК)
Табір«Відвага-Конотоп-2009» ім.Івана Гавдиди»
RuteniyaДата: Неділя, 31.05.2009, 20:47 | Сообщение # 1
Селянин
Роль: Вільні люди
Пострілів: 1
Відзнаки: 0
Повага: 0
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика:
(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)

В сучасному житті молоді українці мають не надто багато умов, де б юнаки і юначки могли б проявити свої кращі людські риси і внутрішній потенціал. Багато хто з молоді і не підозрює якою володіє силою характеру, волі, відваги, дружби, відданості, самопожертви і т.п.

Справжню вартість цих людських чеснот може відчути тільки той, хто пройшов випробування у вишкільному таборі «Відвага»!

Цього року вишкільний табір «Відвага-Конотоп» пройде в рамках програми «Пізнай себе – пізнаєш світ» за спільної участі Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту та ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес». Назва програми - одне із провідних гасел мандрівного філософа Григорія Сковороди, яке стверджує, що через самопізнання, розкриття потенціалу і можливостей кожної молодої людини будується шлях до майбутнього української держави.

Тож, якщо Ви молоді, енергійні, маєте жагу пригод, хочете перевірити свої можливості в польових умовах, або ж просто хочете зрозуміти, а що ж таке справжнє життя – відвідайте найбільший в Україні волюнтаристичний табір „Відвага-Конотоп-2009”.

Цей табір має велику і легендарну історію. Лисоня» ім.Івана Гавдиди» - така була попередня назва табору «Відвага». Протягом усіх цих років переважна більшість найдієвіших молодих патріотів мала змогу бути на цьому таборі. У середовищі патріотичної молоді ці слова – не порожній звук: хоч раз, а доводилося комусь з молодого покоління побувати на цьому таборі або принаймні послухати враження своїх товаришів чи просто прочитати у пресі чи побачити по ТБ. «Батьком» «Лисоні» по праву вважається Іван Михайлович Гавдида, проведення табору – його задум. І кожна наступна "Лисоня" була свого роду неповторною. Табір проводився щоліта в Бережанському районі Тернопільської області неподалік легендарної гори Лисоня, історія якої написана кров'ю Українських Січових Стрільців.

Табір «Відвага» - це волюнтаристичний вишкіл для сміливих духом людей, націоналістичне та традиційне виховання і мораль, практичні навички з виживання в природі, мандрівництва, рукопашу, якісні теоретичні знання з історії України, основ громадської діяльності. Кожен українець повинен прагнути досягати досконалості в усьому, постійно працювати над собою і бути попереду всіх.
"Відвага", як і її попередниця, відрізняється і жорсткою дисципліною. За грубі дисциплінарні порушення учасника одразу відправляють додому. Тут також існує своєрідний "штрафбат". 2009-й рік обіцяє бути особливим в історії «Відваги». Адже час проведення табору збігається зі знаменною датою в нашій історії – 350-ю річницею Конотопської битви, яка відбулася 27 червня – 29 червня / 7 липня - 9 липня 1659 року на Сумщині. Тоді українське військо під проводом гетьмана Івана Виговського, завдало нищівної поразки армії московського царя. Це була одна з найвизначніших військових перемог в історії нашого народу…

Вшановуючи славні традиції перемог наших предків-козаків, МНК вирішив не тільки приурочити свій табір до ювілею Конотопської битви, але й надати йому назву «Відвага-Конотоп - 2009». Ми віримо, що з тої нової генерації молоді, яка відвідає табір влітку цього року, буде багато людей, гідних пам’яті своїх героїчних предків.

Всі деталі щодо зголошення та проведення табору: http://www.ukrnationalism.org.ua/publications/?n=1586

Зголошуйся в регіонах:

Волинь - Олександр Скиба 80504381143
Львів - Андрій Бень 80632638828
Суми - Наталія Лучанінова 80957312988
Тернопіль - Богдан Яремко 80979791945
Харків - Олександр Омельченко 80663402692, 80938355463
Дніпропетровськ - Роман Салітов 80962356854
Київ - Катерина Аврамчук 80973399991

 
СхіднякДата: Субота, 11.10.2014, 03:50 | Сообщение # 2
Світлий чоловік
Роль: Старшина
Пострілів: 585
Відзнаки: 5
Повага: 71
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика:
(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)

Старшина Поважний козак. Писака
На мою думку, за 5 років шановний автор мав можливість якось знайти 5 хвилин, щоб прозвітувати про цікавий захід  devi
 
Козацька рада » Реклама і оголошення » Реклама і оголошення » Табір«Відвага-Конотоп-2009» ім.Івана Гавдиди» (Патріотичний табір МНК)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


I love Google! Я люблю Google! Kocham Google! Ich liebe Google!