|
| Як сподобатись дівчині? |
| INDRA | Дата: Четвер, 08.04.2010, 22:54 | Сообщение # 46 |
 Admin
Роль: Кошовий
Пострілів: 655
Відзнаки: 5
Повага: 20
На січі? - Десь блукає
| А я подумав про пік-аперські сайти, чули про таке?
|
| |
| | |
| Східняк | Дата: Субота, 10.04.2010, 01:48 | Сообщение # 47 |
 Військовий писар
Роль: Старшина
Пострілів: 438
Відзнаки: 3
Повага: 49
На січі? - Десь блукає
| Quote (indragop) А я подумав про пік-аперські сайти, чули про таке? Дякую! З Вашої подачі та за допомогою Google познайомився з цією сферою "діяльності". Відверто кажучі, маю кілька знайомих з мораллю пікаперів, але, на мій погляд, це невдахи з мораллю та поведінкою повії. Мені якось гидко було займатись таким спортом, можливо тому, що зовнішність дозволяла спілкуватись саме з тією дівчиною яка сподобалась. Зараз я глибоко переконаний, що таким "спортом" займаються переважно подвійні уроди (фізично страхітливі + мораллю не обтяжені) Люди, красиві душею або зовнішністю (або першим + другим) зазвичай гидують такими "приколами" просто з самоповаги.
|
| |
| | |
| Східняк | Дата: Субота, 10.04.2010, 09:24 | Сообщение # 48 |
 Військовий писар
На січі? - Десь блукає
| А це вже про занадто самовпевненого пікапера Пікаперство у ліфті.
|
| |
| | |
| kr@vchenko | Дата: Субота, 10.04.2010, 18:33 | Сообщение # 49 |
 Поїв всі розуми =)
Роль: Осавул
Пострілів: 1140
Відзнаки: 15
Повага: 61
На січі? - Десь блукає
| Quote (indragop) До речі...від початку місяця, на сайт потрапило 80 людей за запитом "Як сподобатися дівчині" Хах,тепер знайдуть інформацію,як стати пікапером...=)
|
| |
| | |
| Східняк | Дата: Субота, 10.04.2010, 22:32 | Сообщение # 50 |
 Військовий писар
На січі? - Десь блукає
| Quote (kr@vchenko) Хах,тепер знайдуть інформацію,як стати пікапером... От тільки чи варто витрачати час та сили на це "мистецтво" Так само як і дівчині намагатись стати досконалою "шосейною" чи "вокзальною" повією... Це майже те саме, що намагатись закінчити той самий "життєвий університет", що і діючий "гарант"
|
| |
| | |
| kr@vchenko | Дата: Неділя, 11.04.2010, 18:36 | Сообщение # 51 |
 Поїв всі розуми =)
На січі? - Десь блукає
| Quote (Східняк) От тільки чи варто витрачати час та сили на це "мистецтво" Не варто,адже це аморально...
|
| |
| | |
| Східняк | Дата: Пятниця, 16.04.2010, 02:21 | Сообщение # 52 |
 Військовий писар
На січі? - Десь блукає
| Quote (kr@vchenko) Не варто,адже це аморально...
|
| |
| | |
| Східняк | Дата: Пятниця, 16.04.2010, 02:24 | Сообщение # 53 |
 Військовий писар
На січі? - Десь блукає
| Quote (kr@vchenko) ...тепер знайдуть інформацію,як стати пікапером...
|
| |
| | |
| kr@vchenko | Дата: Пятниця, 16.04.2010, 17:19 | Сообщение # 54 |
 Поїв всі розуми =)
На січі? - Десь блукає
|
|
| |
| | |
| sashazaxr_ | Дата: Вівторок, 01.05.2012, 11:48 | Сообщение # 55 |
 КУМ
Пострілів: 192
Відзнаки: 1
Повага: 18
На січі? - Десь блукає
| Східняк, Я розумію, з першого погляду прочитавши хмару літератури і всіх цих понтових пікаперський статейок про екстремальний зйом, і хороший секс, виникає не найкраще перше враження... Уроди є, ніхто не спорить, але більшості молоді, це відкриває очі на спілкування з протилежною статтю. Наприклад мені це дуже допомогло. Чесно, я був дуже закомплексованою людиною - невірите, запитайте INDRAGOPa =) ВІн має пам`ятати. Суть не в тому, щоб обезчестити дівчину, а в тому, щоб завоювати її. І наприклад я зупинився на одній, хоча невпевнений, що вона та сама ... Прібно врахувати те, що в мережі всі щедрі на слов( Розумний красивий, зможу до любої яка сподобається), а вживу переважно на прикладі доводять інше. Внутрішні страхи їх переборюють... І вони або взагалі не підходять, або підходять і лажають..)
Люблю свою землю. Люблю музику.
|
| |
| |
| |