По поводу мижика це вже лишнє)) Стосовно теми то:дівчата є різні і кожна з них має свій смак,но......Всі дівчата люблять увагу,ніжність,відвертість... Хватає хоть щось мати або зробити з перелічиного і дівчина буде проявляти якусь симпатію до тебе...дружню або більше)
Бабло переможе зло)))
Моя думка змінилась! Є різні випадки! Але я буду застосовувати поведінку зверхності! Тобто як що я буду зверхнім дівчина: або заб`є, або її це зачіпить і вона намагатиметься привернути увагу!
Для того щоб сподобатись дівчині потрібно привернути її увага до себе,а як це зробити,можна прочитати на моєму Блозі http://lifeinua.blog.net.ua/2009/10/07/kohannya-z-pershoho-pohlyadu/
Для початку взнати який тип хлопців їй подобається, і побути деякий час не собою, а тим кого вона б хотіла бачити. Ну пізніше потрошки відкривати себе якщо це взаємно. Ну а далі як серце скаже
Приділяти їй багато уваги (ходити разом на дискотеки,водити в ресторани тощо).
З ресторана та дискотеки навряд чи приведеш додому когось з ким варто ставати на рушник Придивись та прислухайся про стосунки у родині подруги. Люди схильні будувати родину по зразку тієї у якій самі виросли. Якщо твого майбутнього тестя тримають у родині за "дурня", то час замислитись, чи не спонукає і тебе така доля. Якщо дівчина мріє про те що їй не доведеться готувати, а обідати ви будете по ресторанах, то чи не час "брати ноги в руки"...
Ну і тричі подумай беручі собі пару з неповної родини, схильність до розлучень - спадкова "хвороба", як і схильність до алкоголізму (це вже порада дівчатам).
А щодо "технологій" - не мовчі! Якщо не знаєш про що розповідати, переказуй передовиці з газет! Все одно дівчата сприймають твої теревені не як текст, а як музику. Дивно, але це саме так, поспостерігайте
Придивись та прислухайся про стосунки у родині подруги. Люди схильні будувати родину по зразку тієї у якій самі виросли. Якщо твого майбутнього тестя тримають у родині за "дурня", то час замислитись, чи не спонукає і тебе така доля. Якщо дівчина мріє про те що їй не доведеться готувати, а обідати ви будете по ресторанах, то чи не час "брати ноги в руки"...
Це початок відносин,і це для того щоб сподобатись людині...А про одруження тут мова не йде...)
Тоді треба звертатись до професіоналів (точніше "професіоналок")
Пам'ятаєте, як американський президент скористався послугами аматорки Моніки? Ну і що з того вийшло?
А якби звернувся до професіоналки, то не мав би жодного клопоту! От до чого веде жлобство - Білл намагався мати за одну ставку і співробітницю і коханку