Quote (КасиР) Прет! я у вас новенький ! но заробляю гроші в інеті вже два роки без початкового капіталовкладеня! Кого цікавить реальні гроші захотьте і реєструйтеся @@@@@@@@@@@@@@@ ! Дякую за увагу! Ну ладно, увагу Ви отримали, дякую, що подякували... Ну а тепер трошки порозповідайте про свої шаленні успіхи у БІЗНЕСІ!!!!! - Які фінансові вкладки ви зробили на початковому етапі? - Скільки Ви зараз витрачаєте власного часу та квартирної електроєнергії на свою бізнесову діяльність? - Чи залишається у Вас час відвідувати та читати цікаві сайти? - Чи залишається у Вас час листуватись з друзями. слухати музику, дивитись кіно? - Чи залишається у Вас час відвідувати спортзал чи стадіон? - Чи залишається у Вас час ходити з друзями у мандрівки? - Чи залишається у Вас час на "шаленне кохання" дівчат з "обіймами до нестями та поцілунками до опіків"? А без цих подробиць Ваші заклики схожі на дурнувату московську рекламу, яка середь ночі перериває американські бойовики дурнуватими зойками: "ТВОЯ ПРОБЛЄМА - ВИПАДЄНІЄ ВОЛОС І ППЕЕРРХХООТТЬ" Нема, ну нема у мене ані лупи, ані облисіння, і в ресторани я йду смачно пригостити друзів, а не заробити кілька долярів "дигустатором" і до інтернету захожу спілкуватись а не "чесно" заробити свої 0,0031 центи за 24 години. І витрачаю я на Інтернет близько 3 грн/добу, але МІЙ ЧАС коштує набагато дорожче. Таким чином Ви схожі на людину, яка бігає міжміським автовокзалом та розповідає, наскільки вигадно буде доставити за 200 км 6 тонн свіженького свинячого гною, при умові що кожен додатково повезе на колінах поліетіленову торбу вагою 150 кг.
|