Козацький сайт
Український козацький портал


Код тицялки
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: indragop  
Козацька рада » Заробіток в інтернеті $) » Способи заробітку в інтернеті » Заробіток на файлообмінниках (Заробіток на файлообмінниках)
Заробіток на файлообмінниках
Blinker31Дата: Пятниця, 02.11.2012, 12:00 | Сообщение # 1
Селянин
Роль: Вільні люди
Пострілів: 4
Відзнаки: 0
Повага: 0
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика:
(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)

Отже, багато хто з вас, напевно, знають і не раз користувалися такими сервісами, як depositfiles, letitbit і vipfile. Але мало кому відомо, що з їх допомогою можна заробити гроші. У кожного файлового хостингу є пристойна партнерська програма, що приносить РЕАЛЬНИЙ дохід
1.
Depositfiles - платить вам гроші за те, що ваші файли скачують. За 1000 скачок ваших файлів жителями Росії або США ви отримуєте 5 $. Мінімум для виплати 40 $ оплачує в WebMoney. Розмір файлу повинен бути більшим 1Mb.

Як заробити з depositfiles.com
Реєстрація на depositfiles проста - все російською мовою. Крім того, ви отримаєте 5 баксів на свій рахунок! Погодьтеся, непогано. Йдемо на сайт depositfiles.com. Заповнюємо латинськими символами форму.
Заходимо в акаунт, завантажуємо свої файли, які можуть представляти інтерес для потенційних завантажувачів. Чим більше файлів, тим більше зароблених грошей. Після закачування кожен файл отримує посилання. Розміщуємо ці посилання де тільки можливо - на форумах, варезних порталах, тематичних каталогах (музичних, наприклад) і чекаємо. Чекаємо, поки набіжить мінімальна сума для виводу грошей і періодично перевіряємо наявність своїх файлів. У розділі «Утиліти» знаходяться багато корисних речей і, зокрема, перевірка існування файлів. Крім того, потрібно контролювати, щоб не скінчився строк дії завантажених файлів. Особливо це важливо на початковому етапі, коли файли ще не розкручені. Для цього дії в меню сайту є спеціальне посилання «Продовжити всі мої файли».
Після реєстрації обов'язково потрібно зайти в розділ «Бонус-програма (Мій заробіток)» і прочитати правила використання сервісу depositfiles.com. Поки ви не прочитаєте їх, вам не будуть нараховуватися гроші (про це повідомляє напис в цьому розділі, яка після прочитання зникає).
Реєструйтесь
http://depositfiles.com/signup.php?ref=Blinker31

2.
Letitbit.net - кожен бажаючий може працювати разом з нами. Ми платимо вам гроші за унікальні завантаження ваших файлів. Ціна за 1000 унікальних доунлоадов, варіюється, від 5 $ до 15 $ - у залежності від якості трафіку (відвідувачів) приймаються країни: Росія, Україна, Білорусь і Казахстан. Розрахунок буде проводитися 15 числа кожного місяця. (Якщо це число випадає на вихідні, значить в подальший робочий день). Якщо вам будуть потрібні ваші зароблені гроші терміново, то на прохання ми виплатимо вам їх раніше. Виплати будуть проводитися за допомогою системи on-line розрахунків - WebMoney. Мінімальна сума 50 $.
Як заробити з letitbit

Реєстрація в letitbit проста, але для неї потрібен мобільний телефон. Йдемо на сайт letitbit.net.
Спосіб заробітку нічим не відрізняється від заробітку на інших файлообмінниках. Завантажуємо на сервер свої файли, які можуть представляти інтерес для потенційних завантажувачів. Чим більше файлів, тим більше кількість завантажень і, відповідно, зароблених грошей. Після закачування кожен файл отримує посилання. Розміщуємо ці посилання де тільки можливо - на форумах, варезних порталах, тематичних каталогах (музичних, наприклад) і чекаємо, коли набереться мінімальна сума для виводу грошей. Періодично потрібно перевіряти наявність своїх файлів - в розділі «Інструменти» знаходиться форма для цієї процедури. Крім того, потрібно контролювати, щоб не скінчився строк дії завантажених файлів. Особливо це важливо на початковому етапі, коли файли ще не розкручені.
Реєструйтесь
http://lib.wm-panel.com/reg/03a3a897f1edbe5b9773d33db10500d9
3.
Vip-file.com - також платять 10 баксів за 1000 закачувань файлів. Оплачуються закачування з УСІХ країн. Виплати проводяться через систему webmoney, по понеділках, при баллансов> $ 5 Перші п'ять скачування файлу, безкоштовні для користувачів і в статистиці не враховуються. На vipfile можна заробляти і продаючи vip-акаунти користувачам. Якщо відвідувач перейшов по вашому посиланню купив собі такий аккаунт - ви отримаєте - 1 $. До речі відразу після реєстрації стоїть опція "отримувати гроші за кожну продаж преміум аккаунта", для того, щоб отримувати гроші за скачування файлів потрібно вибрати "отримувати гроші за скачування моїх файлів" (Всі ці опції ви знайдете в меню "Налаштування").
Реєструйтесь
http://vip.wm-panel.com/reg/741e93455d0d27b066e279f3d0c2cca2
4.
Turbobit.net - у розвиваючихся файлообмінників перед своїми іменитими побратимами є одна безсумнівна перевага - вони ще не зажрались (як це не грубо звучить) і цінують кожного клієнта. Це повною мірою можна застосувати до Турбобіту. Він не має такої популярності, як depositfiles.com, але по можливості заробітку цілком зіставимо. На початку своєї діяльності в цього файлообмінника було багато прикрих технічних і фінансових непорозумінь, але зараз Турбобіт твердо встав на ноги і часи неприємностей пішли в минуле. У разі технічних проблем адміністрація сервісу компенсує заподіяні незручності підвищенням розцінок на деякий час. Погодьтеся, це підкуповує - видно, що тобою дорожать.
Заробіток на Турбобіте нічим не відрізняється від заробітку на інших файлообмінниках. Завантажуємо на сервер свої файли, які можуть представляти інтерес для їх потенційних завантажувачів. Чим більше файлів, тим більше кількість завантажень і, відповідно, зароблених грошей. Після закачування кожен файл отримує посилання. Розміщуємо ці посилання де тільки можливо - на форумах, варезних порталах, тематичних каталогах і чекаємо, коли набереться мінімальна сума для виводу грошей. Періодично потрібно перевіряти наявність своїх файлів і контролювати, щоб не скінчився їх термін дії. Особливо це важливо на початковому етапі, коли файли ще не розкручені. У цьому відношенні Турбобіт програє іншим обменникам: у зареєстрованих користувачів термін зберігання файлів всього 30 днів з моменту останнього скачування.

Реєстрація в ТурбоБіт проста. Йдемо на сайт
У його верхній частині натискаємо «Реєстрація», у випадаючому віконці вводимо свій e-mail, який буде логіном, і пароль. Після натискання кнопки «Зареєструватися» можна заходити в свій аккаунт. Думаю, більш короткої реєстрації ви не бачили.
Реєстрація
http://turbobit.net/partner/?PHPSESUD=892C1360DBF05832D616C8DAA6DC89B7

Отже все що вам потрібно зробити це зареєструватися на сайті закачати свої файли на файловий сервер depositfiles чи інший сервіс, розмістити посилання на ваші файли де тільки можна в інтернеті. Навіть особливо не напружуючись і не вдаючись у подробиці можна заробляти до 20-40 баксів на місяць розміщуючи посилання на форумах і роздаючи своїм друзям і знайомим. Але можна заробити і набагато більше, публікуючи файли на новинних порталах.
 
Козацька рада » Заробіток в інтернеті $) » Способи заробітку в інтернеті » Заробіток на файлообмінниках (Заробіток на файлообмінниках)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


I love Google! Я люблю Google! Kocham Google! Ich liebe Google!