Козацький сайт
Український козацький портал


Код тицялки
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: indragop  
Козацька рада » Заробіток в інтернеті $) » Способи заробітку в інтернеті » Заробіток на онлайн грі Золотий Клон (Заробіток на онлайн грі Золотий Клон)
Заробіток на онлайн грі Золотий Клон
Blinker31Дата: Пятниця, 02.11.2012, 12:03 | Сообщение # 1
Селянин
Роль: Вільні люди
Пострілів: 4
Відзнаки: 0
Повага: 0
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика:
(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)

Золотий клон. Золотий клон - це безумовний лідер серед економічних симуляторів, перша адекватно влаштована насамперед в економічному плані віртуальна держава. Держава клонів являє собою Русь, де поєднуються як елементи феодальної роздробленості, так і елементи абсолютної монархії часів XVIII-XIX ст. Прикладом першого періоду є військовий блок, який дає можливість власникам князівств вести війни за багатства і геополітичне панування. Що ж стосується більш пізнього часу, то далеко ходити не потрібно і можна розглянути той же військовий блок, а конкретно роди військ і види озброєння, куди входять рушниці, кораблі, при ополчення є польові хірурги і т.д. Але військовий блок це нове, це цікаве, це іграшка для дуже впливових гравців з величезними капіталами, для князів. Всім же звичайним користувачам з соціальними статусами від робітника і до міщанина надається свобода дій у економічному секторі. Тут можна працювати на підприємствах, торгувати, вести бізнес, в загальному словами складно що-небудь докладно описати, тут потрібно просто реєструватися і грати. Як вже було згадано вище, ще однією фішкою гри є ієрархія соціальних статусів. При реєстрації кожен гравець отримує статус бродяги і може пройти весь шлях до імператора. Підвищення соціального статусу відкриває нові можливості, посади на державній службі і так далі. Внутрішньою валютою гри є золота монета, яка вільно конвертується в долар, євро, рубль і гривню.
«З чого почати бродязі?»
Саме поширене тут питання. Якщо не вважати, звичайно, «як тут можна швидко заробити?». Запропоновані нижче кілька варіантів далеко не єдині стратегії розвитку. Не варто їх приймати до обов'язкового виконання. Але можливо комусь дана інформація допоможе, тому що новачкові дуже важко відразу зорієнтуватися. Варіанти без введення своїх грошей, я не розглядаю, тому що вважаю їх марною тратою часу. Виняток становить тільки варіант залучення рефералів, але його можна використовувати паралельно.

Варіант I.

Витрати до 150 грн. Купіть статус робочого (5 золотих). Потім зайдіть на біржу праці і уважно виберете місце майбутньої роботи. Для початку пораджу лісопилку, рудник, каменоломню і обозний артіль. Купіть необхідний інструмент у міняйли. Влаштуйте клона на роботи. Зайдіть на товарну біржу, купіть 4 яйця (по 0,0046 зол) і покладіть в трапезній, їх вистачить на 100 днів при 4 роботах). Не раджу переводити досвід в знання, бонус маленький, а розвинених гравців дуже багато. Краще збирайте досвід, з ним можна влаштуватися на більш оплачувану роботу в майбутньому. Не забудьте влаштуватися на роботу в посольство.

Варіант II.

Витрати до 150 грн. Купіть статус робочого (5 золотих). Виберіть приватне поселення з вільним місцем в будиночку і мінімальної орендною платою, наприклад 0,0001 зол. Перед зняттям переконайтеся чи є вільні місця на підприємстві. Якщо є, то зніміть будиночок, купіть у міняйли необхідний інструмент на 220 днів і влаштуйтеся на роботу. У приватному поселенні зарплата та нарахування досвіду вище, ніж на держпідприємстві. Але можна працювати тільки на одному підприємстві і працездатності витрачається більше (0,5 од. На день). Тому не забудьте купити на 220 днів 19 яєць (можна не всі відразу, спочатку одне, а потім по одному через 10-12 днів) і покласти їх в трапезну. Непогано, якщо Ви купите 1 Рябушку, вона несе прості яйця в середньому раз на 5 днів. Їх треба потім помістити в трапезну. Тільки не забудьте купити 1 кг хліба (0,07 зол) і покласти його в годівницю. Влаштуйтеся на службу в князівство і посольство.

Якщо буде кілька клонів, то раджу заводити Рябушок, тільки в одного клона, щоб легше було стежити, побудуйте сідало. А далі читайте форум, вибирайте стратегію розвитку. Можна побудувати будиночки і здавати їх в оренду, отримуючи бонуси від градоначальників, князів і держави. Можна купити купу Рябушек і спеціалізуватися на продажі дорогоцінних яєць. Можна .... Та самі з часом розберетесь.

Варіант III.

Витрати немаленькі, але гра все цікавіша! Я сам цим колись скористався і не шкодую. Купіть статус робочого (5 золотих). Потім покараульте на аукціоні клона з князівством по хорошій ціні від 500 золотих і вище залежно від розвитку і статусу князя. Купіть його і Ви відразу перестрибне безліч проміжних етапів. На даний момент собівартість зведення князівства від 1100 золотих і вище. Для Вас відкриються нові можливості ведення господарства, заробітку, військовій справі, містобудування і т.п. Грати стане набагато цікавіше.

І одна маленька порада. Якщо Ви прийшли сюди щоб швидко заробити - краще не починати. Окупність вкладень в середньому 1,5 -2 роки. Тобто, приблизно як вкладення в банк під 40-70% річних. Можна і швидше, але це - від везіння і здібностей. А скільки вкладати - гривню або 10 000 $ - вам вирішувати. Але найголовніше, що до даного проекту потрібно ставитися як до гри з можливістю заробити реальні гроші, а не як до заробітку з можливістю пограти.
http://www.igra3k.ru/ref/id/663455
 
Козацька рада » Заробіток в інтернеті $) » Способи заробітку в інтернеті » Заробіток на онлайн грі Золотий Клон (Заробіток на онлайн грі Золотий Клон)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


I love Google! Я люблю Google! Kocham Google! Ich liebe Google!