Козацький сайт
Український козацький портал


Код тицялки
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: indragop  
Козацька рада » Заробіток в інтернеті $) » Способи заробітку в інтернеті » Заробіток на АДВЕГО (Заробіток на АДВЕГО)
Заробіток на АДВЕГО
Blinker31Дата: Пятниця, 02.11.2012, 12:05 | Сообщение # 1
Селянин
Роль: Вільні люди
Пострілів: 4
Відзнаки: 0
Повага: 0
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика:
(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)

Вам напевно доводилося залишати коментарі на форумах, соціальних мережах, сайтах, блогах просто так, заради інтересу, наприклад, поділитися досвідом, дати ділову пораду, прокоментувати статтю, фотографію або ж задати питання. Зараз все це можна робити не тільки заради інтересу, але і для заробітку, як говориться «Поєднувати приємне з корисним».

Advego - система покупки і продажі контента для сайтів, форумів и блогів

Тут можна писати не тільки коментарі, але і статті, також створювати теми на форумах. За 1 коментар можна заробити від 0,06 до 1 долара.
Виведення грошей проводиться на Вебмані. Мінімальна сума для
виведення 5 $.
Інструкція по роботі:
-Переходьте на сайт;
-В правому верхньому кутку натискаєте Реєстрація та заповнюєте відповідно форму;
-А тепер, ви вже зареєстровані і можна приступати до роботи. Для цього тиснете Автору, далі Пошук роботи, відкриється вікно, де можна задати параметри для пошуку замовлень. Щоб писати коментарі в Тип роботи виберіть Коментар і натискайте Шукати. Щоб почати виконувати завдання тиснете Взяти в роботу і Виконати. Запам'ятайте: перш ніж брати замовлення в роботу, уважно прочитайте умови виконання, тільки після того беріться його виконувати, якщо ви відмовитеся від виконання або виконайте щось неправильно, то ваша статистика буде псується і вам не будуть надсилати замовлення персонально, а деякі майстри занесуть в чорний список назавжди.
-Після того, як ви виконали всі умови замовлення, вам потрібно заповнити Форму виконання роботи. В URL виконаної роботи вписуєте адресу, де залишений ваш коментар, у полі Заголовок пишіть назву статті яку коментували і в полі Текст виконаної роботи вписуєте безпосередньо залишений вами коментар. Далі тиснете Готово. І чекаєте, коли вебмастер перевірить вашу роботу і оплатить. Щоб дізнатися історію виконаних завдань, на верхній панелі тиснете Повідомлення.
-Для залучення рефералів тиснете Партнерська програма, далі Умови, копіюєте посилання і діліться з друзями на соцмережах, форумах, сайтах, блогах, таким чином, ви будете отримувати 25% від прибутку ваших рефералів.
-Щоб дізнатися вашу статистику тиснете Мій профіль і там все детально розписано.
Реєстрація http://advego.ru/10ar2zfEnJ
 
Козацька рада » Заробіток в інтернеті $) » Способи заробітку в інтернеті » Заробіток на АДВЕГО (Заробіток на АДВЕГО)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


I love Google! Я люблю Google! Kocham Google! Ich liebe Google!