Хочу предложить вам один из вариантов заработка в Интернете, Я не обещаю вам миллионы и золотые горы. 1. Регистрация на сайте. Переходіть по ссилці http://www.wmmail.ru/index.php?ref=pasha1552
Платять за: чтение сообщений серфинг (просмотр сайтов рекламодателей) автосерфинг (автоматический просмотр сайтов рекламодателей) выполнение заданий (клик по баннеру, регистрация на сайте и тп) привлечение других участников (Вы будете получать 10% от заработка привлеченных Вами участников) привлечение рекламодателей (Вы будете получать 5% от стоимости рекламных рассылок рекламодателя)
Я заробляю і думаю достатньо. З кожним днем заробіток росте. А скільки раз я лоханувся, то ппц...))) Вівся на букси, які платять по 20 доларів за клік, мінімалки були досить високі, а коли я їх набирав чекав місяць поки не переведуть, так і не дочекався.ггг))) хв Одно, я знаю точно, з нічогось, щось не буває. Треба з чогось починати. Так росте і досвід. Головне правильна тактика роботи з буксами. І не забувати про те, що вони можуть вмерти в любу хвилину! А таке часто буває!(((
На цьому форумі "ТІЛЬКИ" два десятки закликів кинути все та окунутись у "клікушество" "Агітатори" в основному не дуже схильні до діалогів, тому якісь загальнолюдські спроби порозуміння НЕМОЖЛИВІ. У мене виникла думка скласти УНІВЕРСАЛЬНУ відповідь "клікушам" та "постити" її у відповідь на кожне їх флудерестичне повідомлення. Забезпечимо кожного флудераста персональним флудервідповідастом!!!