| Тупі ніки | 
|  | 
| 
| Світлослава | Дата: Субота, 12.06.2010, 18:40 | Сообщение # 16 |  |  Полковий писар Роль: Вільні люди Пострілів: 261 Відзнаки: 1 Повага: 38 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)     | А як вам псевдо Zubilo, Люстра? Гарна у людей фантазія! А підпис... До прикладу: Убий мене, як я тебе, і, може, тоді ми знайдемо той спокій, який так шукаємо все своє життя.

Не той козак, хто переміг, а той, хто викрутився!
 |  |  |  |  | 
| 
| Східняк | Дата: Неділя, 13.06.2010, 19:40 | Сообщение # 17 |  |  Світлий чоловік Роль: Старшина Пострілів: 585 Відзнаки: 5 Повага: 71 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)       | Quote (Світлослава) А як вам псевдо Zubilo, Люстра? Гарна у людей фантазія!А що робити, якщо всі більш-менш нормальні слова вже розхопали спритні конкуренти.
 ....
 Я вам, ребяты, на мозги не капаю,
 Но, вот он - перегиб и парадокс,
 Когой-то выбирают римским папою,
 Когой-то запирают в тесный бокс.
  Там все места блатные расхватали и Пришипились, надеясь на авось.
 Тем временем во всей честной италии
 На папу кандидата не нашлось....
  ...і тоді у відчаї, людина погоджується на 77-й варіант, який не "зарубала" невблаганна "система".   Висновок: готуватись щятєльнєє до реєстрації треба, колеги... |  |  |  |  | 
| 
| Світлослава | Дата: Неділя, 13.06.2010, 20:21 | Сообщение # 18 |  |  Полковий писар Роль: Вільні люди Пострілів: 261 Відзнаки: 1 Повага: 38 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)     | Quote (Східняк) А що робити, якщо всі більш-менш нормальні слова вже розхопали спритні конкуренти.згадати, що крім алфавіту існують ще символи і цифри

Не той козак, хто переміг, а той, хто викрутився!
 |  |  |  |  | 
| 
| kr@vchenko | Дата: Понеділок, 14.06.2010, 01:30 | Сообщение # 19 |  |  Поїв всі розуми =) Роль: Поважні козаки Пострілів: 1140 Відзнаки: 15 Повага: 61 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)     | Загуглив і перше,що ж вибило.! 1. Машина смеха =)
 2.Я не я =(
 3. Любимая для некоторих
 4.Моя страсть - смех
 5. Я дівчинка- відьмочка
 6. Золотая рибка
 7. Аліса Мілано
 8.Лікард
 9. Miss смех 2009 !!!
 10. Лона
 11. У меня разноцветная жизнь
 Что смогла !!! Косу нравитса берите!!!=)
  Бувають же люди із поламаною психікою.) 

|  |  |  |  | 
| 
| Рендигевич | Дата: Четвер, 31.10.2013, 23:37 | Сообщение # 20 |  |  Вивчає грамоту Роль: Старшина Пострілів: 17 Відзнаки: 1 Повага: 6 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)   | Полбуна-прикольний нік в WOW був колись. Мактрахер-вот нік тупий!)
 |  |  |  |  | 
| 
| INDRA | Дата: Субота, 09.11.2013, 06:17 | Сообщение # 21 |  |  Admin Роль: Кошовий Пострілів: 811 Відзнаки: 4 Повага: 38 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)       | Цитата Рендигевич (  ) Мактрахер-вот нік тупий!)Ехехехе
  нещодавно дивився фільм про оцього МакТрахера... |  |  |  |  | 
| 
| Східняк | Дата: Середа, 27.11.2013, 08:05 | Сообщение # 22 |  |  Світлий чоловік Роль: Старшина Пострілів: 585 Відзнаки: 5 Повага: 71 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)       | Чи закинути й собі сюди свої "5 копійок"? Пропоную трошки персон:

Дурепа

Поправив Східняк - Середа, 27.11.2013, 08:06 |  |  |  |  | 
| 
| INDRA | Дата: Субота, 30.11.2013, 01:15 | Сообщение # 23 |  |  Admin Роль: Кошовий Пострілів: 811 Відзнаки: 4 Повага: 38 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)       | А чому ж?! "Дурепа" - класно. Трішки самокритики у нік-неймі для дівчиська не завадить.
 От у нас на форумі раніше була Нахаба. Чим не конкурент для Дурепи?
   |  |  |  |  | 
| 
| Ратмір | Дата: Четвер, 01.05.2014, 23:17 | Сообщение # 24 |  |  Дочитує Кобзаря Роль: Вільні люди Пострілів: 94 Відзнаки: 2 Повага: 18 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)     | Часто деякі мають "зая из рая" ну хіба не тупо. |  |  |  |  | 
| 
| Східняк | Дата: Пятниця, 02.05.2014, 00:27 | Сообщение # 25 |  |  Світлий чоловік Роль: Старшина Пострілів: 585 Відзнаки: 5 Повага: 71 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)       | Скотяра, ПОЗОР МОРДbI, Штуpмфoгeль, Вредная тетка, Mr_Mydak, ГОРЛОВСКИЙ, УбийхАхла!, УБЬЮ_УПА, АлеУтка. 
 Доречі, всі вибрані з списку тролів-кацапошовіністів.
   |  |  |  |  | 
| 
| INDRA | Дата: Субота, 03.05.2014, 18:12 | Сообщение # 26 |  |  Admin Роль: Кошовий Пострілів: 811 Відзнаки: 4 Повага: 38 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)       | УбійХахла - нравкі   

|  |  |  |  | 
| 
| Lega | Дата: Неділя, 04.05.2014, 13:17 | Сообщение # 27 |  |  Селянин Роль: Січовики Пострілів: 1 Відзнаки: 0 Повага: 0 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака) | Як змінити нік ? |  |  |  |  |