|
Приколи
| |
INDRA | Дата: Четвер, 30.10.2008, 22:17 | Сообщение # 1 |
Admin
Роль: Кошовий
Пострілів: 811
Відзнаки: 4
Повага: 38
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика: (Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)
| Не знаю які, проте які хочете%)
|
|
| |
INDRA | Дата: Неділя, 23.11.2008, 20:28 | Сообщение # 2 |
Admin
На січі? - Десь блукає
| Замiсть матюків треба говорити: >Охуєть................Я враженй. >Вони підари...........В даному випадку вони неправi. >Яка нахуй різниця...Рiзниця не принципова. >Піздєц..................Упс, невеликий колапс получився. > Пішов на хуй.........Не вiдволікайте, на дану хвилину я зайняий. > Заїбали...............Вибачте, ви занадто надокучливi. > Що за хуйня.........Менi, здаеться, тут щось не те. > Блядь................Мене переповнюють емоцii. > Распіздяй........ .Ваша степiнь відповідальностi залишае бажати кращого. > Проїбали............Менi, здаеться, ми дещо випустили з уваги. > Ви що охуєли......Ваша поведiнка не вiдповдае моїм очiкуванням. > Ця хуйня...........Всiм вiдомий предмет. > За це потрбно виїбати…..Я буду змушений повiдомити начальству
|
|
| |
kardynal | Дата: Понеділок, 14.09.2009, 17:18 | Сообщение # 3 |
Селянин
Роль: Вільні люди
Пострілів: 11
Відзнаки: 0
Повага: 6
На січі? - Десь блукає
|
Козак не боїться, ні дощу ,ні хмари ,ні чортової хари.
|
|
| |
INDRA | Дата: Понеділок, 14.09.2009, 23:11 | Сообщение # 4 |
Admin
На січі? - Десь блукає
| Отак і будемо спілкуватися!
|
|
| |
Східняк | Дата: Пятниця, 26.02.2010, 21:56 | Сообщение # 5 |
Світлий чоловік
Роль: Старшина
Пострілів: 585
Відзнаки: 5
Повага: 71
На січі? - Десь блукає
| Ну що це за батьки, що свою дитину до пенсії не догодують... Моїй дочці зараз 22 року. Студентка денного платного відділення університету (навчання оплачуємо ми, батьки), розумна, весела, струнка, навіть дуже. У 21 рік, в кінці третього курсу вийшла заміж, причому цілком усвідомлено. Зять старше за неї на три роки, дві вищі освіти, займається бізнесом, зріст 190. Живуть у зятя. Якось недавно вони прийшли до нас з дружиною в гості. Ми насиділися за столом, наговорилися вдосталь, вже пора прощатися. Моя донька прямо з-за столу граціозно витягується і заповзає на плечі чоловіку. Сіла, ніжки свесила… Зять встав, і донечка опинилася десь там, під стелею. Моя дружина жартома пробурчала: - Ну ось, сіла на шию чоловікові! На що з-під стелі пролунала моментальна відповідь: - Я не сіла! Мене тато пересадив!.. Джерело: сторінка гумора з якогось сервера
|
|
| |
Східняк | Дата: Четвер, 25.03.2010, 21:46 | Сообщение # 6 |
Світлий чоловік
На січі? - Десь блукає
| У селі Жуляны (біля Києва) місцевий бізнес - нагляд за в'єтнамськими діточками, чиї батьки торгують тут на базарі. В одній родині шість років жили братик (з народження) і сестричка (з трьох років) їх мама торгувала на Троещинском ринку, а папа вчився в аспірантурі. До діток батьки приїжджали рідко. Прийшов час їхати у В'єтнам. І тут проблема - діти зовсім не говорять по вьетнамски та і по русски теж так собі. Зате досконало володіють українською (дуже потрібна мова у В'єтнамі). Дівчинка дзвонила з Ханоя своїй няньці і плакала 'Бааба Ліда! Я їх не розумію! І ще я хочу сала! А ці вузькоглазі мене рисом годують!'
|
|
| |
kr@vchenko | Дата: Пятниця, 26.03.2010, 17:08 | Сообщение # 7 |
Поїв всі розуми =)
Роль: Поважні козаки
Пострілів: 1140
Відзнаки: 15
Повага: 61
На січі? - Десь блукає
| Українець під час сніданку (кава, круасани, хліб, масло і джем) бачить москаля, який жуючи жвачку, сідає біля нього. Наш хлопець ігнорує його, але москаль все одно першим починає розмову. Москаль: - Вот вы, украинцы, едите хлеб полностью? Українець: - Звiсно. Москаль: (після взриву великого пузиря) - А мы нет. В России, мы только едим мякоть. Корку мы собираем в специальный ящик, перерабатываем, превращаем в круассаны и затем продаем. Москаль задоволено посмiхається, в той час коли українець мовчки далі їсть свій сніданок. Москаль: - Вы едите джем с хлебом? Українець: - Звiсно. Москаль: (пропускаючи жвачку крiзь зуби) - А мы нет. В России, мы едим только свежие фрукты, затем собираем кожуру, семечки и качаны в специальный ящик, перерабатываем, превращаем в джем и продаем Украине. Українець мовчки ставить чашку з кавою на стiл: - А ви сексом займаєтеся в своїй Росiї? Москаль посміхаючись: - Конечно. Укрaїнець: - А що ви робите з презервативом після використання? Москаль: - Выбрасываем, конечно. Українець: - А ми ні . В Україні, ми збираємо їх в спеціальну скриню, розплавляємо на жуйки продаємо Росії. ___________________________________________________________________________________ Їде гуцул на авто, на повній швидкості. Дивиться Даїшник стоїть. Не тормозить, думає, а не гріх, як зіб’ю, бо то москаль-москалем. Збив. Завіз тіло на цвинтар, дає старому гробареві пляшку оковитої, каже: - Поховайте вуйку, бо воно вистрибнуло саме на дорогу, я їй-богу, не винний. - Та чого ж не поховаю, синку. Так і домовились. Їде далі гуцул. Ще одного такого збив, приїжджає з тілом на цвинтар, дивиться, гробар за столиком сидить, вже фляжку допиває. Гуцул кладе трупа на землю, каже: - Слава Йсусу. Дід обертається - Слава навіки! - А що, діду, закопали того? - Та закопав.. - Та як закопали, як во він лежить. - Йой, синку, забув видно. Старий вже я. Зара закопаю. Гуцул подякував і пішов. В ДАІ б’ють тривогу: - шо ета такоє! Гдє наши люді? Паєхать, правєріть! І послали одного. Приїжджає, дивиться, всюди тихо, темно,тільки на цвинтарі лямпа хитається і чути як гробар лопатою цьвьокає. Приходить на цвинтар, дивиться, а старий лопатою землю прихлопує на свіжій могилі. Підходить до гробаря і каже: - Ізвінітє, а што ета ви так позна тут дєлаєтє? Старий гуцул обертається, замахується лопатою і б’є що є сили: - ТА ТИ КУРВО ВЛЯЖЕШСЯ НИНІ ЧИ НЄ???!!!
|
|
| |
Східняк | Дата: Неділя, 28.03.2010, 11:27 | Сообщение # 8 |
Світлий чоловік
На січі? - Десь блукає
| Лекція з "начерталки" Прекрасні дівочі голівоньки під "начерталку" абсолютно "не заточені"!!! Тому лектори намагаються якось оживити цей сухий предмет, бо непідготовану людину "начерталка" здатна "заколисати" за 10 хвилин. Цей випадок стався у Сіверодонецькому філіалі рубежанського філіалу харківського політехнічного. (Хоча пізніше мені божилися, що ця лекція відбулася у Донецькому політехнічному) Досвічений препад залучав студентство до процесу мислення категоріями "начерталки" шляхом звертання до аудитирії з запитаннями. Так що відповідали йому за звичкою та ентузіазмом 28 молодих, здоровенних дівочих та юначих горлянок, радих що є якась розвага сумній буденщині. - Так з чого почнемо креслення? - очикуючи дивиться препад на аудиторію. - Проведемо вісь!!! - радісно реве у відповідь аудиторія. Ну і так дві години... Коли ж складне "тіло" нарешті побудовано на дошці, поряд красується наглядне зображення в аксонометрії, з якого красиво "вірізана" площинами розтину елегантна "скибочка", наступає час "фінального акорду": - А площину розтину ми акуратно під 45 градусів ЗАШТРІ.... - очикуючи дивиться препад на аудиторію. - &$%# !!! - радісно, задоволені своєю обізнаностю, кричать блондинки, брюнетки та майбутні "капітани виробництва" чоловічої статі, уявляючи себе вже в буфеті у спілкуванні з запашною сарделькою. - КРЕЙДОЮ, молоді люди, КРЕЙДОЮ!!!! - з докором та позітханням вимовляє лектор та направляється до дверей під гучне ревіння дзвінка та вибухи неадекватного реготу чергового "жирафа" в різних кінцях аудиторії. (Завіса) До деяких "доходило" вже коли вони встигали взяти каву та сардельку під спагеті...
Поправив Східняк - Неділя, 28.03.2010, 12:14 |
|
| |
kr@vchenko | Дата: Понеділок, 29.03.2010, 17:15 | Сообщение # 9 |
Поїв всі розуми =)
На січі? - Десь блукає
| Східняк, +2
|
|
| |
Східняк | Дата: Вівторок, 30.03.2010, 23:10 | Сообщение # 10 |
Світлий чоловік
На січі? - Десь блукає
| Бог інспектує Пекло на предмет виконання покарань грішникам. Диявол: - А тут у нас будинок покарання батогами Заходять в першу кімнату. Стоять мужики з голими дупами, зрідка свистить батіг. Рідкісні викрики. - Тут у нас карають прелюбодеев. Скільки разів за день змінив - стільки ударів. Заходять в другу кімнату. Дупи червоніші, крики частіші. - Тут у нас карають кишенькових злодіїв: скільки разів запустив руку за день в чужу кишеню - стільки ударів. Заходять в третю кімнату. Страхітливий безперервний крик. Червоні дупи розпухнули до неймовірних розмірів. Клацання батога злилися в один безперервний гул. У Бога від здивування аж щелепа відвиснула: - А це кого так? - Спамерів.
Поправив Східняк - Середа, 31.03.2010, 00:17 |
|
| |
kr@vchenko | Дата: Середа, 31.03.2010, 22:37 | Сообщение # 11 |
Поїв всі розуми =)
На січі? - Десь блукає
| Східняк, +1
|
|
| |
Східняк | Дата: Четвер, 22.04.2010, 01:26 | Сообщение # 12 |
Світлий чоловік
На січі? - Десь блукає
| Сидимо з товаришем в номері в готелі "Росія". Випиваємо. Щопівгодини дзвонять повії. Цікавляться, чи не нудно нам (хто жив в *Росії* - той знає). А нам доки не нудно. Випиваємо. А вони дзвонять. А ми випиваємо. А вони дзвонять. Товариш мій вирішив приколотися. Дзвонять. Він піднімає трубку і серйозно так, як в ресторані, замовляє: - Мені будь ласка, щоб не старше 20 років, щоб худенька. Щоб блондинка, і щоб груди великі, а рот маленький. Мені потрібний один минет . За усе плачу 100 баксів. Після цих слів товариш мій раптом змінює обличчя, тверезіє на очах і кладе слухавку. Уявляєте, це йому дружина зателефонувала з Барнаула. (Завіса) Джерело: http://u.to/U1UJ (Блог "Пивомана")
Поправив Східняк - Четвер, 22.04.2010, 01:53 |
|
| |
Світлослава | Дата: Четвер, 20.05.2010, 00:22 | Сообщение # 13 |
Полковий писар
Роль: Вільні люди
Пострілів: 261
Відзнаки: 1
На січі? - Десь блукає
| kr@vchenko, про москаля - супер! Панове, а як вам кумедія з вінком, що на Януковича впав був? Бачили пики його і Медвєдєва? Ото прикол!
Не той козак, хто переміг, а той, хто викрутився!
|
|
| |
kr@vchenko | Дата: Четвер, 20.05.2010, 00:39 | Сообщение # 14 |
Поїв всі розуми =)
На січі? - Десь блукає
| Світлослава, Поганий знак для нього! Як вінок напав на Януковича!
|
|
| |
Східняк | Дата: Неділя, 23.05.2010, 17:41 | Сообщение # 15 |
Світлий чоловік
На січі? - Десь блукає
| Джерело: "Поштовх", Re: Про релігійну ситуацію в Україні. Автор ІванКо
Поправив Східняк - Неділя, 23.05.2010, 17:43 |
|
| |
I love Google! Я люблю Google! Kocham Google! Ich liebe Google!
|
| |