|
Схід і Захід
| |
AXXILLES | Дата: Неділя, 18.04.2010, 02:31 | Сообщение # 1 |
Освоїв абетку
Роль: Вільні люди
Пострілів: 104
Відзнаки: 1
Повага: 6
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика: (Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)
| Я розумію можливо дехто з користувачів мене засудить але все одно підніму цю тему... Як я вже казав на сході і заході України живуть зовсім інші люди з іншим менталітетом іншими життєвими принципами.Мені надоїло шо зі сходу України нас постійно називають бандерівцями запроданцями..Надоїло шо в Україні рідна мова все більше стає немодною..Навіть ті люди що володіють українською чомусь охочіше розмовляють російською.Мені кров очі заливає що в самому Запоріжжі ставлять памятник Сталіну.Мене злить шо зараз при владі безграмотний [ЦЕНЗУРА] - зек.Але питання зовсім в іншому шо особисто я можу зробити шоб того всього небуло ?Все більше і більше йде тиск на нашу державність з боку РФ.Для східних Українців я взагалі чуть не фашист..Особисто я вважаю що нам треба відєднатися і мати свою незалежну державу..Захід і Волинь там теж не люблять москалів...Хочеться почути ваші обєктивні думки з цього приводу Модератор: Я все розумію,але будь-ласка,менше матюків.
|
|
| |
[NERO] | Дата: Субота, 01.05.2010, 23:14 | Сообщение # 46 |
Генерал-хорунжий
Роль: Вільні люди
Пострілів: 289
Відзнаки: 9
Повага: 58
На січі? - Десь блукає
| І таке буває...
Мій блог
|
|
| |
kr@vchenko | Дата: Неділя, 02.05.2010, 19:07 | Сообщение # 47 |
Поїв всі розуми =)
Роль: Поважні козаки
Пострілів: 1140
Відзнаки: 15
Повага: 61
На січі? - Десь блукає
| Немає нічого неможливого!
|
|
| |
Eleutherius | Дата: Понеділок, 03.05.2010, 01:03 | Сообщение # 48 |
Освоїв абетку
Роль: Старшина
Пострілів: 67
Повага: 8
На січі? - Десь блукає
| Quote (AXXILLES) Як я вже казав на сході і заході України живуть зовсім інші люди з іншим менталітетом іншими життєвими принципами. Усюди живуть різні люди із своїми якимось думками , поглядами на житття ... А що до заходу і сходу - усюди різні люди і не треба всіх за географічною якоюсь ознакою їх розділяти . Quote (AXXILLES) Мені надоїло шо зі сходу України нас постійно називають бандерівцями запроданцями.. Ну незавжди ... Рїдко таке чую ... Я , наприклад , не називаю І що тут такого ганебного ? Бандера не герой ?! Quote (AXXILLES) Навіть ті люди що володіють українською чомусь охочіше розмовляють російською. Мабуть , то їхня справа Quote (AXXILLES) в самому Запоріжжі ставлять памятник Сталіну Наврядче поставлять ... а як поставлять - то не на довго , не хвилюйся Quote (AXXILLES) Мене злить шо зараз при владі безграмотний [ЦЕНЗУРА] - зек. Цей "зек" , як ти висловився Голова держави , в якій ми з тобою живимо ... Може каплю поваги потрібно тобі висловити?! ( не до нього , а до людей які його вибрали ) Quote (AXXILLES) Особисто я вважаю що нам треба відєднатися і мати свою незалежну державу. У тебе вона вже є ... годі цього сепаратизму ... Quote (AXXILLES) Захід і Волинь там теж не люблять москалів... Нелюблять москалів ? Та це вже расизм Чому не україно фобів ? Чи кого іншого ... А потім кажеш:Quote (AXXILLES) Для східних Українців я взагалі чуть не фашист.. Звісно ... а ти як думав ?! За свої слова і вчинки потрібно відповідати . Quote (AXXILLES) Але питання зовсім в іншому шо особисто я можу зробити шоб того всього небуло ? На філософське питання так і відповім . Конфуцій колись сказав ... Ну , щось схоже на таке : " Не можеш змінити світ - зміни себе " . AXXILLES , може щось нове для себе знайдеш ... Бажаю успіхів
Воля або Смерть !
|
|
| |
kr@vchenko | Дата: Неділя, 09.05.2010, 23:39 | Сообщение # 49 |
Поїв всі розуми =)
На січі? - Десь блукає
| Роз'єднання не буде!
|
|
| |
Eleutherius | Дата: Понеділок, 10.05.2010, 00:16 | Сообщение # 50 |
Освоїв абетку
На січі? - Десь блукає
| Оце чув колись цього віршика ... Сподобався ... А не так давно натрапив і ось з вами поділюся Іван МАЗЕПА ДУМА Всі покою щиро прагнуть, А не в оден гуж всі тягнуть, Той направо, той наліво. А все браття: то-то диво! Не маш любви, не маш згоди, Од Жовтої взявши Води. През незгоду всі пропали. Самі себе звоювали. Гей, братове, пора знати, Що не всім нам панувати І речами керувати. На корабель поглядімо, Много людей полічимо. Однак стерник сам керує, Весь корабель управує. Пчулка бідна матку має І оної послухає. Жалься, Боже, України, Що не в купі має сини: Оден живе із погани, Кличе сюди отамани. Ідем матку рятувати, Не дамо їй погибати! Другий ляхам за грош служить, По Україні і той тужить; Мати моя старенькая! Чом ти вельми слабенькая? Різно тебе розшарпали, Кгди аж по Дніпр туркам дали: Все фортель щоб заслабіла І аж вконець сил не міла. Третій Москві юж голдує. І їй вірно услугує. Той на матку нарікає І недолю проклинає: Ліпше було б не родити, Нежлі в таких бідах жити. Од всіх сторон ворогують, Огнем, мечем руїнують, Од всіх не маш зичливости, А не слушной учтивости; Мужиками називають, А підданством дорікають. Чом ти синів не учила. Чом од себе їх пустила? Ліпше було пробувати Вкупі лихо одбувати. Я сим, бідний, не здолаю, Хіба тілко заволаю: Гей, панове — єнерали, Чому ж єсте так оспали? І ви, панство — полковники, Без жадної політики Озметеся всі за руки — Не допустіть гіркой муки Матці своїй більш терпіти, Нуте врагів, нуте бити. Самопали набивайте! Острих шабель добувайте, А за віру хоч умріте І вольностей бороніте, Нехай вічна буде слава, Же през шаблю маєм права. ***
Воля або Смерть !
|
|
| |
kr@vchenko | Дата: Понеділок, 10.05.2010, 15:06 | Сообщение # 51 |
Поїв всі розуми =)
На січі? - Десь блукає
| Eleutherius,+3
|
|
| |
Лелека | Дата: Понеділок, 10.05.2010, 22:54 | Сообщение # 52 |
Вивчає грамоту
Пострілів: 35
Повага: 13
На січі? - Десь блукає
| Eleutherius, Вірш дотепний та "в тему". Але діалект мови який?
|
|
| |
Eleutherius | Дата: Вівторок, 11.05.2010, 17:05 | Сообщение # 53 |
Освоїв абетку
На січі? - Десь блукає
| Лелека, Вірш написав Іван Мазепа (так,той самий !). Слова такі,бо писався давно і літерарурна українська мова ще не була затверджена (як ви знаєте,це зробив Іван Котляревський ,своїм твором-"Енеїда" ), і тому писав,як чулося або як сам того бажав ...
Воля або Смерть !
|
|
| |
Лелека | Дата: Вівторок, 11.05.2010, 19:59 | Сообщение # 54 |
Вивчає грамоту
Пострілів: 35
Повага: 13
На січі? - Десь блукає
| Eleutherius, пробач, я цього не знав. А звідки така інформація, що писав сам Мазепа?, бо ж майже всі доки щодо діяльности та життя І.Мазепи в Україні дуже і дуже рідкістні.
Поправив Лелека - Вівторок, 11.05.2010, 20:02 |
|
| |
Eleutherius | Дата: Вівторок, 11.05.2010, 21:47 | Сообщение # 55 |
Освоїв абетку
На січі? - Десь блукає
| Лелека , і всі зацікавленні віршом "Дума" ось http://izbornyk.org.ua/coss3/ohl19.htm
Воля або Смерть !
|
|
| |
kr@vchenko | Дата: Вівторок, 11.05.2010, 21:48 | Сообщение # 56 |
Поїв всі розуми =)
На січі? - Десь блукає
| Eleutherius, Я думав,що це уривок із поеми В.Сосюри "Мазепа".
|
|
| |
Eleutherius | Дата: Вівторок, 11.05.2010, 21:48 | Сообщение # 57 |
Освоїв абетку
На січі? - Десь блукає
| Там цікава стаття !
Воля або Смерть !
|
|
| |
kr@vchenko | Дата: Вівторок, 11.05.2010, 21:55 | Сообщение # 58 |
Поїв всі розуми =)
На січі? - Десь блукає
| Eleutherius, Де саме?
|
|
| |
Eleutherius | Дата: Вівторок, 11.05.2010, 22:30 | Сообщение # 59 |
Освоїв абетку
На січі? - Десь блукає
| kr@vchenko,http://izbornyk.org.ua/coss3/ohl19.htm Там цікава стаття !
Воля або Смерть !
|
|
| |
kr@vchenko | Дата: Вівторок, 11.05.2010, 22:54 | Сообщение # 60 |
Поїв всі розуми =)
На січі? - Десь блукає
| Eleutherius, Спасибі!+1
|
|
| |
I love Google! Я люблю Google! Kocham Google! Ich liebe Google!
|
| |