Ваші поради, щодо наведення порядку в УКРАЇНІ!
|
|
CUM | Дата: Понеділок, 02.02.2009, 22:29 | Сообщение # 1 |
КУМ
Роль: Вільні люди
Пострілів: 18
Відзнаки: 5
Повага: 34
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика: (Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)
| Ця тема є досить серйозною!! І тому прошу без приколів! Просто цікаво почути вашу думку! _________________________________________________________________________________________________________________ Найкращі відповіді будуть опубліковані в статті! Це вам обіцяю я!
|
|
| |
INDRA | Дата: Пятниця, 06.02.2009, 14:57 | Сообщение # 2 |
Admin
Роль: Кошовий
Пострілів: 811
Відзнаки: 4
Повага: 38
На січі? - Десь блукає
| Мені подобається думка Тягнибока про люстрацію, тобто усунення від влади всіх колишніх політиків, кгбістів.....
|
|
| |
Монах | Дата: Субота, 07.02.2009, 09:08 | Сообщение # 3 |
МОНАХ - РЕПЕР
Пострілів: 102
Відзнаки: 1
Повага: 25
На січі? - Десь блукає
| Саша ти кажиш без приколів, а ти вже прикалуєшся в першій же відповіді.
|
|
| |
Кішка | Дата: Неділя, 15.02.2009, 20:26 | Сообщение # 4 |
Козачка
Роль: Друзі
Пострілів: 51
Відзнаки: 0
Повага: 8
На січі? - Десь блукає
| І мені подобається ідея Тягнибока! Хіба що чуть мягше треба, але взагальному добре!
Кішка, яка царапається...
|
|
| |
Монах | Дата: Субота, 21.02.2009, 11:10 | Сообщение # 5 |
МОНАХ - РЕПЕР
На січі? - Десь блукає
| А мені Піночета!!!Як що ми хоч такого подібного не зробимо то порядку в державі не буде як і не було !!!!!
|
|
| |
INDRA | Дата: Субота, 21.02.2009, 11:43 | Сообщение # 6 |
Admin
На січі? - Десь блукає
| Систематично дивлюсь Свободу на Інтері, найприкольніша думка в БЮТу - вона полягає в тому, що нам зараз всім треба почати посилено працювати, щоб підняти економіку , а не страйкувати! Народ! Ви шо? Ми працюєм і Ви працюйте!.... Тепер моя думка - насправді, навіть якщо прийде нова влада, мені здається, що у неї буде брак досвіду, але це набагато краще ніж брак ініціативи!
|
|
| |
CUM | Дата: Середа, 25.02.2009, 17:03 | Сообщение # 7 |
КУМ
Пострілів: 18
Відзнаки: 5
Повага: 34
На січі? - Десь блукає
| Ясно ваші думки!! ___________________________________________ Просто ви не врахували що влада міняє людей!! сьогодні він з вами а завтра забув!!) ______________________________________________________________________ Я вважаю потрібна сильна рука якаб тримала все під одним контролем бо вони тільки б"ються і сперичаються!)
|
|
| |
Монах | Дата: Середа, 25.02.2009, 23:17 | Сообщение # 8 |
МОНАХ - РЕПЕР
На січі? - Десь блукає
| Саша, а я про що говорю?????
Поправив Монах - Середа, 25.02.2009, 23:17 |
|
| |
INDRA | Дата: Неділя, 01.03.2009, 22:28 | Сообщение # 9 |
Admin
На січі? - Десь блукає
| Quote (sashazaxr) Просто ви не врахували що влада міняє людей!! Дивно! Як на мене вона міняє тільки становище людей. Чи може влада міняє фізіологію людини?
|
|
| |
kardynal | Дата: Понеділок, 14.09.2009, 17:56 | Сообщение # 10 |
Селянин
Пострілів: 11
Повага: 6
На січі? - Десь блукає
| Як на мене як-що ми хочемо потужної української держави то до влади мають прийти молоді українські патріоти ане старі фарбовані лиси цк кпрс а боротися з корупцією це марна справа , завжди знай деться людина ладна зробити протизаконне за певну плату. Kорупцію можна лишень зменшити ,не знищити i цим контролювати невним чином тіньову економіку . А без розвиттку українського села нема чого думати про зростання української економіки, оскільки агррарії годують не тільки місто реалізуючи вироблену власну продукцію ,ай цілу державу Дайте справжні інвестиції в село тоді побачите як підніметься експорт екологічно чистої продукції в Європу . Аце всвою чергу дасть можливість лататати дюрки в бюджеті і направляти їх в: 1)науку і медицину ,2)впк .
Козак не боїться, ні дощу ,ні хмари ,ні чортової хари.
|
|
| |
INDRA | Дата: Понеділок, 14.09.2009, 23:10 | Сообщение # 11 |
Admin
На січі? - Десь блукає
| Хех. це все звісно не так аж і далеко від нас. Але на жаль зараз має тільки захоронення ядерних рештків і вирощування ГМО на наших землях =)
|
|
| |
kardynal | Дата: Вівторок, 15.09.2009, 13:25 | Сообщение # 12 |
Селянин
Пострілів: 11
На січі? - Десь блукає
| Повніістю згоден з вами, але насьгоднішній день на теріторії здається житомирської області ,як-що не помиляюсь інує і видобувається спеціальний сорбент , ще за часів радянського союзу , і за словами чільників МНС України здатний всотувати всебе радіацію . Так само за їхніми прогнозами використовувуючи чей сорбент можна очистити уражену радіацією теріторію за 10-15 років в залежності існування відповідної програми та фінансуванння . Стосовно ГМО то я вважаю що в Україні має бути поперше затверджений державний стандарт типу того стандарту, що існує зараз в європейському союзі . Виробництво продукції посуті кажучи не регламентоване , кожен виробник сам затверджує стандарт виробництва саме його продукції , аз вступом в СОТ (у відповідності з правилами ) взагалі може не зазначати з чого вироблений продукт. А подруге має бути посилена санітарно -епідеологічна служба , що контрольватиме саму продукцію виробників .
Козак не боїться, ні дощу ,ні хмари ,ні чортової хари.
|
|
| |
Igorok1994 | Дата: Субота, 10.10.2009, 22:56 | Сообщение # 13 |
Селянин
Пострілів: 1
Повага: 2
На січі? - Десь блукає
| Quote (indragop) Але на жаль зараз має тільки захоронення ядерних рештків і вирощування ГМО на наших землях =) ГМО - це не щось погане, зрозумійте люди! Вчені уже тисячоліттями займаються селекцією, і зміна генетичної структури - це лише нова ера. А от на рахунок влади, хочу сказати те ж саме, що й Кардинал Quote (kardynal) Як на мене як-що ми хочемо потужної української держави то до влади мають прийти молоді українські патріоти ане старі фарбовані лиси цк кпрс
|
|
| |
INDRA | Дата: Субота, 10.10.2009, 23:01 | Сообщение # 14 |
Admin
На січі? - Десь блукає
| воно то так звісно...але якість трішки не відповідає потенційним стандартам (яких досі немає) . А найкраще було б, якби українці просто виробили імунітет до тої всієї бриді...і стали такими-собі СТАЛКЕРАМИ
|
|
| |
Mad_MAX | Дата: Неділя, 18.10.2009, 13:22 | Сообщение # 15 |
Селянин
Пострілів: 3
На січі? - Десь блукає
| На мою думку краще б було якщо б до влади прийшов диктатор!
|
|
| |