|
| Залежність від дівчини |
| kr@vchenko | Дата: Пятниця, 26.03.2010, 20:54 | Сообщение # 16 |
 Поїв всі розуми =)
Роль: Осавул
Пострілів: 1140
Відзнаки: 15
Повага: 61
На січі? - Десь блукає
| Quote (Східняк) Погляди міняються з шаленною швидкістю і те, що не сприймається у 17 років, Оце правда...=)
|
| |
| | |
| MagdinV | Дата: Неділя, 04.04.2010, 22:16 | Сообщение # 17 |
 Писака
Роль: Реєстрове козацтво
Пострілів: 16
Відзнаки: 1
Повага: 2
На січі? - Десь блукає
| Во перше дівчина має бути стараною ніколи немає лінуватись !!! Во друге дівчина має готовоти різні страви Во третє дівчина має прибирати Якщо вона щось неробе з цього ви будете за неї робити ходити наа роботу авона нічого небуде робити і потом будети думати вийшов заміж за таку красиву дівчину, а вона нічого невміє
|
| |
| | |
| Східняк | Дата: Понеділок, 05.04.2010, 23:09 | Сообщение # 18 |
 Військовий писар
Роль: Старшина
Пострілів: 438
Відзнаки: 3
Повага: 49
На січі? - Десь блукає
| Quote (MagdinV) Во перше дівчина має бути стараною ніколи немає лінуватись !!! Во друге дівчина має готовоти різні страви Во третє дівчина має прибирати Якщо вона щось неробе з цього ви будете за неї робити ходити на роботу авона нічого небуде робити і потом будети думати вийшов заміж за таку красиву дівчину, а вона нічого невміє Ну, по перше, заради справедливості, хотілося б почути від Вас таку ж кількість "точок" вимог і щодо хлопців. Бо для деяких взяти гончирку до рук то є непосильня праця. Але нероби зустрічаються як у спідницях, так і в штанях... Це можно розвезти дописів на 500 одних тільки пркладів. Якось я провів цікаве дослідження (з досить обмеженою "вибіркою") і прийшов до приголомшуючих висновків. А саме: Ледачі, нероби, зрадниці, шахрайки зустрічаються частіше середь некрасивих дівчат. Роздумуючи над цим "феноменом" прийшов до висновку, що у красивої дівчини набагато вища САМООЦІНКА, яка захищає її від ганебних вчинків. Доречі, на мою думку, те ж саме спостерігається і середь хлопців - неодноразово бачив, як симпатичні хлопці відмовлялись від авантюрних походжень з "шльондрами", та заявляли своїм друзям-авантюристам: - Якщо хочеш, то йди, а я не піду - бо я свій @#$ НЕ НА СМІТНИКУ ЗНАЙШОВ!
|
| |
| | |
| Східняк | Дата: Субота, 10.04.2010, 07:30 | Сообщение # 19 |
 Військовий писар
Роль: Старшина
Пострілів: 438
Відзнаки: 3
Повага: 49
На січі? - Десь блукає
| А зараз пропоную трошки позитивчику по темі: Pavlo Tabakov Павло Табаков «Тільки ти моя» Якщо тільки ти захочеш
|
| |
| | |
| kr@vchenko | Дата: Субота, 10.04.2010, 17:21 | Сообщение # 20 |
 Поїв всі розуми =)
Роль: Осавул
Пострілів: 1140
Відзнаки: 15
Повага: 61
На січі? - Десь блукає
| Quote (Східняк) А зараз пропоную трошки позитивчику по темі Східняк, От де наш герой...
|
| |
| | |
| Світлослава | Дата: Неділя, 16.05.2010, 21:07 | Сообщение # 21 |
 Осавул
Роль: Низові козаки
Пострілів: 261
Відзнаки: 1
Повага: 38
На січі? - Десь блукає
| Quote (MagdinV) Во перше дівчина має бути стараною ніколи немає лінуватись !!! Во друге дівчина має готовоти різні страви Во третє дівчина має прибирати Йой, то не дівчина буде, а безкоштовна робоча сила! Дивно, що не дописали "і щоб мовчала побільше". Нема сказати: "щоб було про що поговорити з нею, щоб вміла підтримати в скрутну хвилину, щоб не сиділа на шиї і заробляла гроші, щоб слідкувала за собою". Складається враження, що Ви уявляєте дівчину як машину для готування, прибирання і взагалі задоволення всіх Ваших потреб. Дівчина теж особистіть, в якої є свої бажання, переконання, переживання, амбіції, і не варто очікувати повного розуміння, поваги, відданості і щирості з її боку без аналогічного ставлення до неї. Щодо запитання, то я вважаю, що головне не бути залежною у фінансовому плані, все ж решта особливої шкоди не принесе. Без свого чоловіка мені важко і сумно, зате коли він повертається додому - наче крила виростають, і заради цього варто жити і любити!
Не той козак, хто переміг, а той, хто викрутився!
|
| |
| | |
| INDRA | Дата: Субота, 14.04.2012, 21:15 | Сообщение # 22 |
 Admin
Роль: Кошовий
Пострілів: 655
Відзнаки: 5
Повага: 20
На січі? - Десь блукає
| Quote (Східняк) Ледачі, нероби, зрадниці, шахрайки зустрічаються частіше середь некрасивих дівчат. Процитував у твітер. Відкрив для себе і беру на озброєння
|
| |
| |
| |