Козацький сайт
Український козацький портал


Код тицялки
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Козацька рада » Корчма » Обговорення матеріалів сайту » Капусняк
Капусняк
PryvydДата: Субота, 26.04.2014, 12:55 | Сообщение # 1
Освоїв абетку
Роль: Старшина
Пострілів: 65
Відзнаки: 0
Повага: 0
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика:
(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)

Старшина Писака
Тут обговорюється матеріал:
Капусняк
 
ЛадзьоДата: Неділя, 04.09.2016, 20:32 | Сообщение # 2
Вивчає грамоту
Роль: Осавул
Пострілів: 24
Відзнаки: 1
Повага: 21
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика:
(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)

Осавул Хороший братчик
Ніколи його не любив! no-no
 
славковічДата: Пятниця, 09.12.2016, 21:41 | Сообщение # 3
Курінний писар
Роль: Січовики
Пострілів: 194
Відзнаки: 1
Повага: 14
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика:
(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)

Хороший братчик Писака


  • 500 г кислої капусти
  • 0,5 скл пшона
  • 2 картоплини
  • 1 морквина
  • 1 корінь селери
  • 1 корінь петрушки
  • 1 цибулина
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • сіль, перець, зелень.

Кислу капусту промити, залити водою і довести до кипіння. Всипати пшоно і варити, поки пшоно повністю не розвариться, а капуста не зм'якне. Посолити. Картоплю порізати брусочками і додати у капусняк. Цибулю порізати кубиками і обсмажити у олії до золотистого кольору, додати натерті на крупній тертці моркву і корені петрушки і селери і тушкувати овочі до готовності. Коли картопля буде наполовину готова додати тушковані овочі і готувати все разом до готовності картоплі. Поперчити, подавати, посипавши зеленню.  І вийде пісний КАПУСНЯК.
 
Козацька рада » Корчма » Обговорення матеріалів сайту » Капусняк
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


I love Google! Я люблю Google! Kocham Google! Ich liebe Google!