| Гумор | 
|  | 
|  | 
|  | 
| 
| [NERO] | Дата: Пятниця, 02.04.2010, 16:17 | Сообщение # 16 |  | ![[NERO]](/avatar/70/145891.jpg) Генерал-хорунжий Роль: Вільні люди Пострілів: 289 Відзнаки: 9 Повага: 58 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)     | Приходить п'яна собака додому.На порозі її зустрічає хазяїн. - Що,знов пила?
 - Ні,хазяїне,не пила.
 - Тоді полай
 - Лай лай ла-ла-ла-лай.

Мій блог
 |  |  |  |  | 
| 
| INDRA | Дата: Неділя, 04.04.2010, 20:19 | Сообщение # 17 |  |  Admin Роль: Кошовий Пострілів: 811 Відзнаки: 4 Повага: 38 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)       | Кльово   

|  |  |  |  | 
| 
| Східняк | Дата: Вівторок, 06.04.2010, 00:47 | Сообщение # 18 |  |  Світлий чоловік Роль: Старшина Пострілів: 585 Відзнаки: 5 Повага: 71 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)       | Цікаві малюночки видають пошукові системи на це слово:

|  |  |  |  | 
| 
| kr@vchenko | Дата: Субота, 10.04.2010, 18:54 | Сообщение # 19 |  |  Поїв всі розуми =) Роль: Поважні козаки Пострілів: 1140 Відзнаки: 15 Повага: 61 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)     | indragop, Quote (ejichok)  але б я замість "Юмор"

|  |  |  |  | 
| 
| [NERO] | Дата: Понеділок, 12.04.2010, 16:21 | Сообщение # 20 |  | ![[NERO]](/avatar/70/145891.jpg) Генерал-хорунжий Роль: Вільні люди Пострілів: 289 Відзнаки: 9 Повага: 58 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)     | Юмор више пояса - не канає(імхо).Краще,якщо не гумор,то хоча б щось українське. 
 Мій блог
 |  |  |  |  | 
| 
| kr@vchenko | Дата: Понеділок, 12.04.2010, 21:25 | Сообщение # 21 |  |  Поїв всі розуми =) Роль: Поважні козаки Пострілів: 1140 Відзнаки: 15 Повага: 61 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)     | [NERO], Quote (|NERO|) Краще,якщо не гумор,то хоча б щось українське.До речі,світлина взята із українського сайту!

|  |  |  |  | 
| 
| [NERO] | Дата: Понеділок, 12.04.2010, 22:37 | Сообщение # 22 |  | ![[NERO]](/avatar/70/145891.jpg) Генерал-хорунжий Роль: Вільні люди Пострілів: 289 Відзнаки: 9 Повага: 58 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)     | Quote (kr@vchenko) До речі,світлина взята із українського сайту! Не всі українські сайти україномовні  
 Мій блог
 |  |  |  |  | 
| 
| kr@vchenko | Дата: Понеділок, 12.04.2010, 23:27 | Сообщение # 23 |  |  Поїв всі розуми =) Роль: Поважні козаки Пострілів: 1140 Відзнаки: 15 Повага: 61 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)     | Quote (|NERO|) Не всі українські сайти україномовніОт перелік кількох українських сайтів російською мовою:
 Агенство «Бліц-Преса»;
 Суспільно-політична-газета "Республіка";
 ТОВ "Регіна";
 Перша комп'ютерна мережа Сєверодонецька "HomeLAN".

Поправив kr@vchenko - Понеділок, 12.04.2010, 23:28 |  |  |  |  | 
| 
| Східняк | Дата: Четвер, 22.04.2010, 22:08 | Сообщение # 24 |  |  Світлий чоловік Роль: Старшина Пострілів: 585 Відзнаки: 5 Повага: 71 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)       | У Донецьку на конкурсі читців віршів Шевченка переміг нігерієць  Березень 17 http://zik.com.ua/ua/news/2010/03/17/221035   У Донецьку студент з Нігерії переміг на конкурсі читців пам’яті Тараса Шевченка. Як повідомили у Донецькому національному технічному університеті, студент факультету комп’ютерних наук і технологій Осікойя Айо (Нігерія) представляв виш на традиційному обласному конкурсі читців, присвяченому пам’яті Тараса Шевченка.   У конкурсі взяли участь 54 конкурсанти з міст і районів Донецької області. Конкурсантів оцінювало авторитетне журі на чолі з режисером Донецького академічного театру опери та балету ім. А.Солов’яненка, народним артистом України Віталієм Аверченком.   Айо розповів про інтимну лірику Тараса Шевченка, а потім прочитав вірш «Якби зустрілися ми знову...». В університеті зазначили, що їх студент полонив журі конкурсу «відшліфованою українською мовою», – передає ТСН.   За підсумками конкурсу нігерійський студент одержав Диплом лауреата І ступеню і цінний подарунок. |  |  |  |  | 
| 
| kr@vchenko | Дата: Четвер, 22.04.2010, 22:12 | Сообщение # 25 |  |  Поїв всі розуми =) Роль: Поважні козаки Пострілів: 1140 Відзнаки: 15 Повага: 61 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)     | Східняк, Так,я про це чув...Майже всі ЗМІ про це гуділи!   

|  |  |  |  | 
| 
| [NERO] | Дата: Субота, 24.04.2010, 13:00 | Сообщение # 26 |  | ![[NERO]](/avatar/70/145891.jpg) Генерал-хорунжий Роль: Вільні люди Пострілів: 289 Відзнаки: 9 Повага: 58 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)     | Ех,хлопці,до чого ми котимося.... Це звичайно, непогано, що іноземці вчать Українські Вірші, але куди поділися українці?

Мій блог
 |  |  |  |  | 
| 
| Східняк | Дата: Субота, 24.04.2010, 17:39 | Сообщение # 27 |  |  Світлий чоловік Роль: Старшина Пострілів: 585 Відзнаки: 5 Повага: 71 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)       | Quote (kr@vchenko) ...Майже всі ЗМІ про це гуділи!Сучасні ЗМІ то таке лайно, що я їх майже не читаю!
 А телебачення мене попросту дратує: Дивишся фільм, раптом він переривається і якийсь обкурений "бодрячок" верищить як опечений "Ваша проблєма: ВІПАДЕНІЄ ВОЛОС І ПЕРХОТЬ!!!"

Дебіл немитий, то ТВОЯ проблема!
 Та я краще мультфільми з диска дивитимуся!

Поправив Східняк - Субота, 24.04.2010, 17:50 |  |  |  |  | 
| 
| kr@vchenko | Дата: Неділя, 25.04.2010, 15:58 | Сообщение # 28 |  |  Поїв всі розуми =) Роль: Поважні козаки Пострілів: 1140 Відзнаки: 15 Повага: 61 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)     | Quote (Східняк) Сучасні ЗМІ то таке лайно, що я їх майже не читаю!Не знаю,як там у вас,у Донецьку...Але в Тернополі наш регіональний канал TV-4
   залюбки дивитимуся...)

|  |  |  |  | 
| 
| Світлослава | Дата: Вівторок, 27.04.2010, 04:14 | Сообщение # 29 |  |  Полковий писар Роль: Вільні люди Пострілів: 261 Відзнаки: 1 Повага: 38 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)     | Батько і син вийшли у поле косити. Ось прийшов час обідати. Оглянув батько чималий шмат скошеної трави, і каже: - Ой, як ми мало скосили!
 А син: - Ви старі, я - молодий, кому ж було косити?
 Пообідали.
 Батько: Ой, як ми багато з'їли!
 Син: - Я - козак, і Ви - козак, чи ж не було кому?
  **************** Не політкоректний анекдот. Не в образу будь сказано:
  Йдуть дід з онуком лісом. Аж бачать - гуцул москалю капцем по горлу дере. Внук питає: А що це, діду, в гуцула ножа немає?
 - Чому ж, є. Але в нього є ще ЧАС І НАТХНЕННЯ.
  ****************   Ідуть два куми лісом з полювання. Зайшла в них мова про ведмедів: - Куме, а що б Ви робили, якби оце зараз на Вас вибіг великий ведмідь?
 - Як-то "що"? Застрелив би.
 - А у Вас набої скінчились.
 - Гм... ну, на дерево виліз би.
 - Ага, яке дерево! Сосни он які маленькі ще.
 - Тоді втік би...
 - По такій високій траві далеко не втекли б...
 - Слухай, ти чий кум - МІЙ ЧИ ТОГО ВЕДМЕДЯ?!!!
  ************************* Не вельми коректно, але прошу не ображатись:
  У конкурсi "Україна очима москалiв" перемогу здобув пан Василь зi Львова, який виклав очима москалiв трьохметрове слово "УКРАЇНА".   ************************   Зловив дядько золоту рибку. Вона виконує його з бажання. - Hехай усе Татаpо-Монгольске Іго йде у Швецію. Та лиха не pобить !
 А потім назад.
 Знялась вся оpда и почвалала в Швецію... Майже нічого там не зробивши, повернулась назад (і так три рази).
 Hе стрималась pибка, зпитала:
 - Hу що тобі, дядьку, Швеція зробила ?
 - А шо мені Швеція ? Зате по москалям - 6 pаз туда-сюда, туда-сюда !...
  *************************   Українці в Іспанії: - Кориду бачив?
 - Бачив. Бугай кмоскаля затоптав.
 - Які ж москалі в Іспанії?
 - А який недоумок, крім москаля попре на бугая з червоним прапором?

Не той козак, хто переміг, а той, хто викрутився!
 |  |  |  |  | 
| 
| Східняк | Дата: Вівторок, 27.04.2010, 04:24 | Сообщение # 30 |  |  Світлий чоловік Роль: Старшина Пострілів: 585 Відзнаки: 5 Повага: 71 На січі? - Десь блукає 

Досягнення братчика:(Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)       | Quote (kr@vchenko) залюбки дивитимуся...Який Ви щасливий!!!
   |  |  |  |  |