Зустрічаються два друга. Один з них - дуже сумний. Інший його й питає: - Ти чого сумний? - Та в мене хом"ячка блискавкою убило... - Як так? - Та він в мене у внутрішній кишені куртки був, голову висунув - а я якраз куртку застібав... ---------------------------------------- --------------------------------------- - Алло, Вася дома? - Та ще дома, але вінки вже виносять. ---------------------------------------- -Дівчино, які в Вас зубки красиві! Шкода лише, що так мало... ---------------------------------------- Відповідно до постанови уряду України «Про пільги чорнобильцям»: До осіб, що проживають у радіусі 20 кілометрів від місця аварії, варто звертатися з приставкою “фон”, у радіусі 10 кілометрів - “ваша світлість”, у радіусі 5 кілометрів - “ваше сіятельство”. ---------------------------------------- - Добрий день, лікарю! Як мої аналізи? - Не можу Вас нічим порадувати. - І скільки мені лишилось? - Десять... - Місяців? Тижнів? - ... Дев'ять, вісім, сім... --------------------------------------------- В однієї жінки було три дочки. Коли старша з них вийшла заміж і збиралася переїхати до чоловіка, мати попросила її, щоб та їй написала про своє інтимне життя. Через 2 дні їй приходить лист, що складається з одного єдиного слова: Nescafe. Мама спочатку нічого не зрозуміла, але потім випадково наткнулася в газеті на рекламу Nescafe": - Задоволення до останньої краплі, - і дуже зраділа за дочку. Потім заміж вийшла середня дочка, і мама попросила її про те саме. Через тиждень від дочки приходить лист: Benson & Hedges. Мама початку шукати в газеті рекламу відповідних сигарет. Незабаром вона знайшла її текст: "Extra Long, King size",- і знову зраділа. Нарешті настала черга молодшої дочки. Та тільки через місяць надсилає лист, що складається з однієї фрази: British Airways. Мати знаходить рекламу авіакомпанії в газеті й зомліває, прочитавши її текст: «Три рази в день, сім днів у тиждень, у всіх напрямках!» ---------------------------------------- Мудра думка: Якщо тобі зрадила дівчина і ти намагаєшся стрибнути з десятого поверху, згадай: в тебе не крила, а роги! ---------------------------------------- - Лікарю, а мені сало можна? - Яке сало?! - Ну а в майбутньому? - В якому майбутньому?!!! ---------------------------------------- Підходить зебра до даїшника, і сором'язливо питає: - Вибачте, а де ви це взяли? ---------------------------------------- - Ало! Привіт! - Привіт! - Що робиш? - Прес качаю. - А що це? - Корисно для здоров’я і для фігури. - Дай ссилку, я тоже скачаю ---------------------------------------- Якщо ви бачите юнака в капішоні, який голосно сміється і розмовляє сам зі собою, то це або конопля, або блютуз... ---------------------------------------- Джерело: http://www.forum.poshtovh.org.ua/index.php?topic=174.0
|