|
Тут всі анекдоти
| |
INDRA | Дата: Четвер, 30.10.2008, 22:17 | Сообщение # 1 |
Admin
Роль: Кошовий
Пострілів: 811
Відзнаки: 4
Повага: 38
На січі? - Десь блукає
Досягнення братчика: (Наведіть курсор, щоб дізнатися за що вручається відзнака)
| Залишайте тут анекдоти
|
|
| |
INDRA | Дата: Пятниця, 31.10.2008, 22:48 | Сообщение # 2 |
Admin
На січі? - Десь блукає
| на жабу!!!
|
|
| |
CUM | Дата: Пятниця, 31.10.2008, 23:06 | Сообщение # 3 |
КУМ
Роль: Вільні люди
Пострілів: 18
Відзнаки: 5
Повага: 34
На січі? - Десь блукає
| - Вовочка, а ти школярик? - Я не школярик, я садист. Я в садочок ходжу. Вовочка, які птахи самі корисні для людини? - Смажені, Марь Іванівна. - Куме! - Га?! - А ви чули, що москалі в космос полетіли?! - Та що, всі? - Та не всі, тільки один. - То чого ти дурню радуєшся?! - Куме, а Ви можете випити відро води? - Я що - корова? - А відро горілки? - А я що, не козак? Зустрічаються два кума: - О, куме, а шо то у Вас на голові? - Та то я в цюрюльню ходив. Попросив, щоб “під горшок” підстригли. А що, не подобається? - Ну … Ви ще раз сходіть, нехай ручку зістрижуть.
Поправив sashazaxr - Субота, 01.11.2008, 13:43 |
|
| |
INDRA | Дата: Неділя, 14.12.2008, 22:01 | Сообщение # 4 |
Admin
На січі? - Десь блукає
| О макітра!
|
|
| |
@I@am@not@moskal@ | Дата: Неділя, 14.12.2008, 22:08 | Сообщение # 5 |
АНТИМОСКАЛЬ
Пострілів: 2
Відзнаки: 0
Повага: 2
На січі? - Десь блукає
| - Пішов я одного разу, куме, на ставок, а там москаль сидить. От я його і пристрелив. - Правильно зробили. - Іду другого дня, атам вже два москалі. Витегнув я гвинтівку і порішив їх. - То ви взагалі молодець, куме. - На третій день вже трьох на той світ відправив. - Хвала вам, бо вже менше тої мерзоти ходить. - А четвертого дня вони все озеро обступили. Я витягнув пулемет і перестріляв їх. - То вивже брешете, куме. - Та брешуБ але гарно було б.
|
|
| |
mike13 | Дата: Четвер, 22.01.2009, 21:24 | Сообщение # 6 |
МАНЧЕНДАЙЗЕР
Роль: Друзі
Пострілів: 124
Відзнаки: 2
Повага: 24
На січі? - Десь блукає
| Висадились гуцули на місяць тай давай пити горілку!Американці питають їх, ви чого сюда приїхали?Гуцули сказали що на заробітки,а американці питують: Що, на місяць??? Гуцули у відповідь: Та нє на пів-року!!!
|
|
| |
Монах | Дата: Неділя, 25.01.2009, 16:42 | Сообщение # 7 |
МОНАХ - РЕПЕР
Пострілів: 102
Відзнаки: 1
Повага: 25
На січі? - Десь блукає
| Москаль каже до українця. - Вип’єте відро води? -А ми що свині ? - А вип’єте відро горілки? А ми , що не козаки?
|
|
| |
Лелека | Дата: Четвер, 15.10.2009, 00:11 | Сообщение # 8 |
Вивчає грамоту
Роль: Старшина
Пострілів: 35
Повага: 13
На січі? - Десь блукає
| Біля морської бази вспливли на поверхню дві підлодки: американська та українська. Американська така вся сяюча, чищена та крашена, а наша трошки ржава та в ракушняку. Вилазить з американської підлодки капітан, та з нашої теж. Американець дивиться на нашу лодку та й смється: " Ві на своя лодка і 5 узлов не сделайт!!", а наш кеп питає вниз: Микола, тут ось американці питають - ми пять вузлів дамо? Микола: 5?? Гм?? та пять мабуть дамо таки. Америкен Кєп:" Не ну а 10 ві вже точно не дастє!? Наш кеп: Микола, а 10 вузлів дамо? Микола: ГМ??? Та знаєте- то й 10 дамо!! Америкен Кеп: НУ а вже 20 вузлів ві точно не сможете!!Ха-ха! Наш Кеп: Миколо, ну а 20? То як? Дамо? Микола: Ну-уу-у... якщо у москалів ласти з ніг не позлітають- то й двадцять дамо!!!Додано (09.10.2009, 22:40) --------------------------------------------- Приїхав одного разу українець з заробітків з заграниці. От, його люди в селі обступили та й питають: -Ну, Остапе, кажи де ти був? - В Гіспанії. -Та й що ж там бачив? - На кориді був. - О-о, а що це таке корида? - Та там бик за москалем гонявся, а потім його вбив. - Та ти шо? А за що ж він його вбив? - Як це "за що"? А якби тобі перед очима червоним прапором махали??? Додано (09.10.2009, 22:45) --------------------------------------------- Музей козацької слави. Екскурсія. Екскурсовод: - Ось шашка Сагайдачного, ось шаровари Петлюри, ось гетьманська булава...а це- вбитий москаль...а щоб він не завонявся ми їх три рази на день міняємо Додано (14.10.2009, 23:11) --------------------------------------------- Друга світова. В окопі два жида грають у карти. Підходить до них старшина та й питає: -А чого це ,Моня, та Ізя, не воюємо, га? -Та нам што-то не дюже інтересно комерческі воювати. От якби нам заплатили за кожного вбитого німця... -Гаразд, та я вам і по 1 рублю заплачу- аби ви тільки воювали! -Тоді таки так. І пішли Моня та Ізя в сторону лінії фронту. Прийшли через три дні: -Товагищу старшина, з вас 75 рублів - там на станцію ми припегли цілий вагон вбитих німців-забирайте. - Але ....ж....., майте совість, звідки в мене такі гроші!? -Договір є договір. - ТО давайте хоч по 50 коп?? -Ні! Ви що???!! Ми самі їх у партизан по 60 коп брали!
|
|
| |
INDRA | Дата: Четвер, 15.10.2009, 00:25 | Сообщение # 9 |
Admin
На січі? - Десь блукає
| ха-ха-ха. Тепер моя черга: Поряд з даїшником гальмує машина, опускається скло. Водій: - Ох, спасибі вам величезне, століття вашої доброти не забуду, дітей від сиротіння уберегли, від горя нас врятували, не дали з торбою по світу йти, успіхи вам і довгому, щасливому життю! -Слухай, друг, ти що, хворий? Або п'яний? -Та ні! Просто ви вчора у моєї дружини права відібрали!
|
|
| |
INDRA | Дата: Середа, 28.10.2009, 22:01 | Сообщение # 10 |
Admin
На січі? - Десь блукає
| Відправили американці найкращого свого шпигуна в Україну. Все в нього є : і вуса, і говорить чистою українською, і шаровари, і вишиванка Йде він селом, йде, дивиться дід старий сидить, підходить а дід йому: шо гівнюк - американський шпигун, на Україні приїхав? А той йому: та Ви шо?! я ж чистий український хлопець! дід: А файні українські хлопці неграми не бувають!
|
|
| |
Лелека | Дата: Субота, 31.10.2009, 12:58 | Сообщение # 11 |
Вивчає грамоту
На січі? - Десь блукає
| Хто є хто в Україні? Ті, що не мають ні хліба, ні сала —- ледацюги. Ті, що мають хліб, але не мають сала —- середній клас. Ті, що мають хліб і сало — багаті. Ті, що мають щось, окрім хліба і сала — олігархи. Ті, що дають хліб, а хочуть взяти сало — банкіри. Ті, що збирають сало, а дають хліб — бюджет. Ті, що стережуть сало за хліб — міліція. Ті, що возять хліб, а вивозять сало — інвестори. Ті, що давали нам трохи хліба, трохи сала, яке ми проїли — МВФ.
|
|
| |
Лелека | Дата: Субота, 31.10.2009, 13:02 | Сообщение # 12 |
Вивчає грамоту
На січі? - Десь блукає
| ***** Спіймав запорозький козак золоту рибку, та обіцяє та виконати 3 бажання. — Хай всі татарські орди йдуть у Швецію. Але лиха не коять! А потім вертають назад. Знялась уся оpда й рушила до Швеції... Нікого там не чіпаючи, повернула назад. (два наступних бажання були анальоґічними) Hе втримавшись рибка спиталась: — Але що ж тобі, українцеві, Швеція злого зробила, — адже разом з московською ордою воювали? — А що мені Швеція? Зате по москалях — 6 pазів туди-сюди, туди-сюди!
|
|
| |
Лелека | Дата: Субота, 31.10.2009, 13:06 | Сообщение # 13 |
Вивчає грамоту
На січі? - Десь блукає
| Найбільш нейтральною країною у світі визнана Україна. Вона не втручається навіть у свої внутрішні справи...
|
|
| |
Nahaba | Дата: Неділя, 27.12.2009, 16:00 | Сообщение # 14 |
Видумувайло =)
Пострілів: 14
Відзнаки: 0
Повага: 6
На січі? - Десь блукає
|
Нахаба Я! Н А Х А Б А!!!
|
|
| |
Східняк | Дата: Пятниця, 26.02.2010, 22:35 | Сообщение # 15 |
Світлий чоловік
Пострілів: 585
Відзнаки: 5
Повага: 71
На січі? - Десь блукає
| Їдуть в трамваї два старі євреї і проїжджають повзь будинку, де до революції був бордель. Один глибоко зітхає. Другою повертається до нього і говорить: "Ви мені щє розповідатимете!?" Якщо в "Фумігатор" від комарів вставити не пластинку отрути, а листочок конопель, то вдячні комахи вас не кусатимуть, а лише приємно лоскотатимуть своїми хоботками. Є старий анекдот. Німецьку вівчарку привели до ветеринара. -Відріжте хвіст. -??!! -Теща приїздить скоро. Щоб жодних проявів радості.
|
|
| |
I love Google! Я люблю Google! Kocham Google! Ich liebe Google!
|
| |