Раз уже так сталося, що ти потрапив на портал, то мотай на ус! Не гоже по Січі без хорошого провідника блукати, радимо звернутися до Вогнелиса, він старий і бувалий. Його складно надурити, бачить все як є, а чого і не бачить, то те угадає! Гляди нижче за ним:
10.09.2013
Кулінарний зліт
Для керівництва підготовкою та проведенням кулінарного зльоту створюється штаб у складі:
- Похідний отаман (керівник) Зборів - начальник навчальної команди «НП зі сприяння відродженню козацтва», письменник-історик, полковник Шамбаров В.Є.
- Заступник керівника Зборів з організаційних питань - отаман Гребнівської Пресвятої Богородиці козачого поста підхорунжий Какурніков А.Л.
- Начальник штабу - керівник асоціації «Резерв» Теленкевіч Р.Н.
- Начальник служби тилу - підхорунжий Захаров А.С.який додатково відповідає за кухни на заказ киев і їхнє обслуговування.
- Комендант табору - отаман ім. Казанської ікони Божої матері козачої сотні урядник Осадчий А.Г.
У таборі організується внутрішня служба, призначаються чергові та днювальні, нічні караули. Крім того, штаб розподіляє наряди на господарські роботи - допомога по кухні, заготівлю дров, доставку води, миття посуду, дообладнання табору, прибирання території (за необхідності). Для нарядів на службу або господарські роботи штаб запрошує учасників Зборів в порядку черговості (за погодженням з керівниками команд).
Розпорядження членів штабу у сферах їхньої відповідальності є обов'язковими для всіх учасників Зборів.