Козацький сайт
Український козацький портал


Код тицялки
Підказка Куди підемо?
Головна сторінка Допомогти сайту Завантаження Гетьмани та кошові Книжки про козаків Козацькі приказки Вірші про козаків Звичаї козаків Походи козаків Козацький форум Легенди Козацькі легенди Словник Козацький словник Козацькі ігри на PC Козацьке аудіо Козацька галерея Фільми про козаків Кухня козаків Козацькі випроби Книга згадок Написати Кошовому Додати матеріял

Січова рада:
Чи потрібна Україні нова революція?
Всього відповідей: 2472

Теревені
 
200

Сувій однодумців
Iзборник. Історія України IX-XVIII ст.

Бібліотека української літератури: книги, біографії, реферати, твори

Наша тицялка:
Український козацький портал



Головна » 2009 » Жовтень » 06
Вітаємо Вас на козацькому порталі! Радий повідомити, що ми "відремонтували" один із куреней, який зараз носить назву "Дивитися історичне відео!" Наразі там можна переглянути цілий комплект фільмів про історію південної України, який складається з 10 частин. Щоб потрапити на сторінку з історичним відео тицьніть мишкою сюди. Приємного перегляду, дякую  що Ви з нами!
Всього найкращого!
 
Переглядів: 1995 | Дата: 06.10.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)


Доброго дня, шановне козацтво!
Давайте перш за все познайомимося. Мене звати Микола, прізвище моє Полтавцев. Звідки я, що і як я – розказувати довго і, напевно, не потрібно. Набагато важливіше, те – що зараз робиться навколо, в нашій державі і в світі. Спробуйте зрозуміти основну думку всього, що зараз прочитаєте.
Що для людини є основним у нашому світі? Що потрібно більш за все? За що людина готова працювати постійно? За що готова віддавати своє життя, час, сили? Є безліч відповідей на це запитання. Ви скажете: гроші, сім’я, здоров’я, добробут, щастя і т.д. Так, звичайно, ви праві. Але тепер давайте подивимося, що у вас зараз стоїть у кімнаті і чого ви прагнете?
Маєте телевізор? Маєте комп’ютер? Маєте машину, чи хочете мати? Хочете мати гарну, дорогу одежу, зачіску, гарний вигляд, хочете їздити у гарні, цікаві місця, хочете щоб усі ваші знайомі знали як ви добре живете? Хочете дозволяти собі пригощати своїх знайомих самими найдорожчими стравами? Хочете деяким людям у світі дати багато матеріальних благ – віддячити їм за щось? Хочете повіддавати усі свої борги (як матеріальні, так і моральні)? І заради цього всього ви готові робити будь-що!
Тепер проаналізуйте усі свої бажання які описані у попередньому абзаці. Там є піклування про своє здоров’я? Чи ставите ви здоров’я на саме перше місце? Чи перші гроші, які ви заробляєте, ви тратите на те аби у вас було ліпше здоров’я? Скорше всього, що ні.А знаєте чому? А якщо ви задумалися над своїм здоров’ям і вирішили зайнятися ним – з чого ви починаєте?
Чому ви купуєте дезодоранти по 20 і більше гривень, чому купуєте телевізори, чому купуєте дорогі станки для бриття, кетчупи, майонези? Чи знаєте ви, що все те що продається в магазинах не придатне до вживання? Ви знаєте скільки коштує хвилина реклами на телеканалі «Інтер»? А скільки разів на добу показують ролик однієї з торгових марок? А скільки грошей іде на іншу рекламу: бігборди, радіо, акції, листівки, спонсорування різних масових заходів? А ще треба закупити сировину для виробництва того чи іншого товару – от і порахуйте скільки іде затрат на виробництво, чи можна говорити про якість товару в такому випадку.
Так от: ми всі забули що нам потрібно насправді. Чому? Це робота певних організацій, які зацікавлені в цьому – це реакламні та Пі Ар агенства. Є і більш глобальніші структури, але про них мало що відомо – тому не будемо про них і говорити. Узальнюємо: через певні інформаційні канали, певні організації мають вплив на «соціальну поведінку». І не думайте, якщо ви не дивитеся реклами, чи не читаєте газет – то ви не потрапляєте під їх вплив. Є безліч інших каналів: фільми, інтернет, музика, молодіжні організації, школи, дитячі садки, вищі навчальні заклади, суспільство, врешті-решт....
Якщо ви живете в суспільстві – то вже знаходитеся під впливом його судження та світогляду. А його якраз і навчилися формувати ті, кому це потрібно, і успішно використовують необхідні методи. Отже – якщо ви хочете мати незалежну думку, ви маєте жити на безлюдному острові.... ... Глянути далі »
Переглядів: 2244 | Дата: 06.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (2)

Пошукові собаки

Ваш сховок
Привіт, Мандрівник!



Пcевдо:
Пароль:

Останнє з ради

1. Рецепти страв

2. Обыграть казино тепе...

3. Вірш про КОЗАКІВ, ко...

4. Улюблена гра

5. Ваш улюблений гетьма...


Персоналії:
Отаман Вишневецький
Дмитро Вишневецький
Северин Наливайко біографія
Северин Наливайко
історія Самійшла Кішки
Самійло
Кішка
Петро Сагайдачний
Петро Конашевич
біографія Івана Богуна
Іван
Богун
Оповідь про Івана Мазепу
Іван Мазепа
розповідь про Івана Сірка
Іван
Сірко
мова про Івана Виговського
Іван
Виговський
Зображення Палія
Семен
Палій
розповідь про діяння Полуботка
Павло
Полуботок
Картинка Розумовського
Кирило
Розумовський
Дорошенко гетьман
Петро
Дорошенко
Богдан Зиновій Хмельницький
Богдан
Хмельницький
Іван Скоропадський
Іван
Скороп...
пилип орлик та конституція
Пилип
Орлик
Юрій Хмельницький
Юрій
Хмельни...

Статистика

Всього онлайн: 1
Вільних мандрівників: 1
Низових користувачів: 0

Сьогодні були:




I love Google! Я люблю Google! Kocham Google! Ich liebe Google!