Козацький сайт
Український козацький портал


Код тицялки
Підказка Куди підемо?
Головна сторінка Допомогти сайту Завантаження Гетьмани та кошові Книжки про козаків Козацькі приказки Вірші про козаків Звичаї козаків Походи козаків Козацький форум Легенди Козацькі легенди Словник Козацький словник Козацькі ігри на PC Козацьке аудіо Козацька галерея Фільми про козаків Кухня козаків Козацькі випроби Книга згадок Написати Кошовому Додати матеріял

Січова рада:
Чи потрібна Україні нова революція?
Всього відповідей: 2472

Теревені
 
200

Сувій однодумців
Iзборник. Історія України IX-XVIII ст.

Бібліотека української літератури: книги, біографії, реферати, твори

Наша тицялка:
Український козацький портал



Головна » 2009 » Жовтень » 6 » Натуральні українські продукти
15:35

Натуральні українські продукти


Доброго дня, шановне козацтво!
Давайте перш за все познайомимося. Мене звати Микола, прізвище моє Полтавцев. Звідки я, що і як я – розказувати довго і, напевно, не потрібно. Набагато важливіше, те – що зараз робиться навколо, в нашій державі і в світі. Спробуйте зрозуміти основну думку всього, що зараз прочитаєте.
Що для людини є основним у нашому світі? Що потрібно більш за все? За що людина готова працювати постійно? За що готова віддавати своє життя, час, сили? Є безліч відповідей на це запитання. Ви скажете: гроші, сім’я, здоров’я, добробут, щастя і т.д. Так, звичайно, ви праві. Але тепер давайте подивимося, що у вас зараз стоїть у кімнаті і чого ви прагнете?
Маєте телевізор? Маєте комп’ютер? Маєте машину, чи хочете мати? Хочете мати гарну, дорогу одежу, зачіску, гарний вигляд, хочете їздити у гарні, цікаві місця, хочете щоб усі ваші знайомі знали як ви добре живете? Хочете дозволяти собі пригощати своїх знайомих самими найдорожчими стравами? Хочете деяким людям у світі дати багато матеріальних благ – віддячити їм за щось? Хочете повіддавати усі свої борги (як матеріальні, так і моральні)? І заради цього всього ви готові робити будь-що!
Тепер проаналізуйте усі свої бажання які описані у попередньому абзаці. Там є піклування про своє здоров’я? Чи ставите ви здоров’я на саме перше місце? Чи перші гроші, які ви заробляєте, ви тратите на те аби у вас було ліпше здоров’я? Скорше всього, що ні.А знаєте чому? А якщо ви задумалися над своїм здоров’ям і вирішили зайнятися ним – з чого ви починаєте?
Чому ви купуєте дезодоранти по 20 і більше гривень, чому купуєте телевізори, чому купуєте дорогі станки для бриття, кетчупи, майонези? Чи знаєте ви, що все те що продається в магазинах не придатне до вживання? Ви знаєте скільки коштує хвилина реклами на телеканалі «Інтер»? А скільки разів на добу показують ролик однієї з торгових марок? А скільки грошей іде на іншу рекламу: бігборди, радіо, акції, листівки, спонсорування різних масових заходів? А ще треба закупити сировину для виробництва того чи іншого товару – от і порахуйте скільки іде затрат на виробництво, чи можна говорити про якість товару в такому випадку.
Так от: ми всі забули що нам потрібно насправді. Чому? Це робота певних організацій, які зацікавлені в цьому – це реакламні та Пі Ар агенства. Є і більш глобальніші структури, але про них мало що відомо – тому не будемо про них і говорити. Узальнюємо: через певні інформаційні канали, певні організації мають вплив на «соціальну поведінку». І не думайте, якщо ви не дивитеся реклами, чи не читаєте газет – то ви не потрапляєте під їх вплив. Є безліч інших каналів: фільми, інтернет, музика, молодіжні організації, школи, дитячі садки, вищі навчальні заклади, суспільство, врешті-решт....
Якщо ви живете в суспільстві – то вже знаходитеся під впливом його судження та світогляду. А його якраз і навчилися формувати ті, кому це потрібно, і успішно використовують необхідні методи. Отже – якщо ви хочете мати незалежну думку, ви маєте жити на безлюдному острові....
Добре, а що ж нам потрібно насправді? Та абсолютний мінімум і він відомий, навіть на підсвідодомому рівні. Елементарні речі. Але точно вже не «крута» кофточка останнього сезону, чи «наварочений» мобільний телефон який коштує дві, а то й три наші заробітні плати. Але ми все-одно купуємо ці речі, на останні гроші, мало того – навіть на ті гроші, які ще не заробили... Що ми таким чином робимо – свідомо віддаємо себе в рабство. Наші сучасні технологи з управління соціальним розумом, досягають неймовірних результатів – людина готова заради бажання володіти певним матеріальним чи віртуальним благом, готова вбити іншу людину!!! Чи, навіть себе! Віддаючи свою свободу, свій час в обмін на те, що рекламують по телевізору, чи мають знайомі. Неймовірно, правда?
Людині потрібна свобода, здорова їжа, повітря, вода, психологічне та фізичне здоров’я. І все! Це все до чого ми маємо прагнути. І повірте, що ви будете в мільярди разів щасливіші коли досягните цих благ, чим коли матимете мільярди доларів, котеджі, автомобілі і все решту. Якщо ви маєте необхідні для кожної людини блага – все решту досягається легко.
Наша компанія створюється з однією ціллю: дати можливість людям вживати в їжу лише натуральні продукти. Ну і як похідні цілі – культура правильного харчування, правильного відношення до себе та світу, покращення фізичного та духовного стану людини... і ще багато іншого. Насправді неможливо виділити якусь окрему ціль і зайнятися нею і лише нею – світ це цілісна система, ми її штучно розмежовуємо у своїй голові. Тому наша справа зачіпає усі аспекти життя.
Чи задумувалися ви над тим, що ми їмо? І чи серйозно ви відноситеся до впливу їжі на наше життя? Від їжі – напряму залежать наші, настрої, самопочуття, кількість енергії, характер, думки, спосіб життя, і ще дуже, дуже багато іншого! Якщо ви хочете кардинально змінити своє життя – в першу чергу змініть їжу та спосіб її вживання! Хто хоч раз пробував сидіти на якійсь дієті – може нагадати свої відчуття, хто ні – обов’язково попробуйте хоча б з тиждень, наприклад, не вживати тваринної їжі. І ви зрозумієте яким чином їжа яку ви їсте, формує вас.
Що ж з їжею робиться на Україні та у світі? Україна – це одна з не багатьох країн, в якій залишилася їжа!!! Може ви не в курсі справи, але в більшості «цивілізованих» країн продукти харчування складаються з чого завгодно, але не з цих самих продуктів харчування. Не будемо довго на цю тему розповсюджуватися – напевно, ви здогадуєтеся....
Але ситуація, насправді, ще гірша – немає цих продуктів харчування де і кому вирощувати. Все настільки захопила глобальна індустріалізація, що ті клаптики землі на яких можна щось вирощувати – вже просякнуті різного роду пестицидами та хімікатами по саму зав’язку. І не знати скільки років потрібно, щоб на цій землі можна було б виростити натуральні, екологічно чисті продукти. Крім того – над цим майже ніхто і не задумується, всі прагнуть все ж тих «благ» цивілізації. Гроші, автомобілі, будинки... Це все потрібно, і решта речей, також, мають своє практичне примінення, але трохи не в тому ракурсі як вони сприймаються суспільством. Згадуємо, знову, про ті ж організації, що формують соціальну думку...
Отже Україна вигідно відрізняється від решти країн, саме, можливістю вирощення на своїй території екологічно чистої сільгосппродукції. Та ніхто цим питанням не займається.
Коли Україна входила до складу Радянського Союзу – на її території знаходилися безліч земель які оброблялися, безліч ферм та господарств. Ця галузь була розвинута настільки, що продукції яка вироблялася на нашій території легко вистачало, щоб прогодувати все населення України і залишалося на експорт. Тепер же – в цьому напрямку повний занепад. Землі пустують, частину розпродано і якщо нам наша земля не потрібна, то за декілька років її всю продадуть іноземним інвесторам які будуть там вирощувати продукти і продавати їх нам... Ще гірша доля наших земель – стати майданчиком для вирощування продукції для біопалива та ГМО. І цей процес відбувається уже зараз.
Який вихід з цієї ситуації? По-перше, треба зрозуміти, що ситуація вже критична. Подивімося на те, як ми живемо: переважна більшість людей мають кредити в банку, переважна більшість людей отримує мізерні зарплати, всі підприємства які мають стратегічну вагу зупиняються. Складається таке враження, що хтось навмисне прагне створити крайній занепад України, з ціллю потім продати її за безцінь, так як роблять з підприємствами та будинками які комусь потрібні...
Але поки, що ще є землі в селах, які ніхто не купив, на яких можна працювати..І є ще люди в наших селах, які на них працюють, але вони не мають доходу зі своєї роботи. Продукти, які дійсно якісні і які потрібно вживати – не користуються попитом. Чому? Бо наша соціальна думка сформована таким чином, що ми хочемо продукти з магазину. А ще тому, що ніхто не займається даним питанням і ці товари, які мають найбілший вміст поживний вміст – продаються за тією ж ціною, що і непотріб на прилавках наших магазинів. Якщо дати людям які живуть в селах, можливість продавати продукцію свого виробництва по гідній ціні, а жителям які проживають в містах дати можливість її купувати – то вся система почне працювати на країну. Це призведе до відновлення самого сильного ресурсу, який в нас є, - сільського господарства. Крім того, зважаючи, на те, що в світі дефіцит натуральних продуктів – надлишки нашої діяльності зможуть приносити неабиякий дохід, внаслідок реалізації натуральних продуктів в інші країни.
Що ж потрібно для того аби ця мрія стала реальністю? В першу чергу, ми маємо активізувати наші села – щоб вони почали вирощувати та виробляти продукти натурального господарства, наступним кроком є підвищення свідомості громадян, які проживають в містах, щоб вони розуміли – купуючи натуральні продукти вони не лише купують якісні товари, а й поліпшують стан сільського господарства в державі. Далі – організація поставок продукції в міста, та допомога людям, які займаються сільським господарством.
Було вирішено створити компанію, яка б зайнялася усіма цими питаннями. Але для того щоб все працювало саме так, потрібна допомога дуже великої кількості людей, та величезних грошових інвестицій.
Чим ви можете допогти в реалізації даної програми? Якщо вам цікава дана тема і ви хотіли б прийняти участь у її реалізації – найменше, що вам потрібно зробити, це скопіювати цю статтю, та розмістити її на своєму ресурсі зі збереженням ссилки на блог проекту. Поставте у себе нашу кнопку. А також якщо ви хочете стати нашим інформаційним спонсором, та розміщувати всі новини проекту у себе на ресурсі – відправте нам листа у довільній формі з проханням надсилати новини. Також, якщо у вас є доступ до людей які займаються вирощуванням або виготовленням органічних продуктів харчування, чи ви маєте можливість допомогти проекту іншим способом – пишіть.
Ніхто крім нас цього не зробить. Все, що нас чекає ми маємо створити власноруч, а не надіятися на те, що хтось це зробить для нас. Зараз уже Україна знаходиться в такій точці – що, можливо, ще трохи і відбудуться безповоротні зміни.
Потрібно діяти. Приєднуйся!!!

Блог проекту Написати листа





Автор: admin


Також може зацікавити:

Переглядів: 2240 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
avatar
1 INDRA • 20:22, 06.10.2009
Примусив себе почитати...стаття вичерпна, але треба щоб вона сприймалася..не думаю що кожен зможе себе отак "примусити"..
avatar
2 Igorok1994 • 23:10, 10.10.2009
Ти повністю правий, Андрію. Я тільки оком кинув - більше не "потянув"... dry
ComForm">
avatar
Пошукові собаки

Ваш сховок
Привіт, Мандрівник!



Пcевдо:
Пароль:

Останнє з ради

1. Обыграть казино тепе...

2. Вірш про КОЗАКІВ, ко...

3. Улюблена гра

4. Ваш улюблений гетьма...

5. Залежність від УСЬОГ...


Персоналії:
Отаман Вишневецький
Дмитро Вишневецький
Северин Наливайко біографія
Северин Наливайко
історія Самійшла Кішки
Самійло
Кішка
Петро Сагайдачний
Петро Конашевич
біографія Івана Богуна
Іван
Богун
Оповідь про Івана Мазепу
Іван Мазепа
розповідь про Івана Сірка
Іван
Сірко
мова про Івана Виговського
Іван
Виговський
Зображення Палія
Семен
Палій
розповідь про діяння Полуботка
Павло
Полуботок
Картинка Розумовського
Кирило
Розумовський
Дорошенко гетьман
Петро
Дорошенко
Богдан Зиновій Хмельницький
Богдан
Хмельницький
Іван Скоропадський
Іван
Скороп...
пилип орлик та конституція
Пилип
Орлик
Юрій Хмельницький
Юрій
Хмельни...

Статистика

Всього онлайн: 1
Вільних мандрівників: 1
Низових користувачів: 0

Сьогодні були:




I love Google! Я люблю Google! Kocham Google! Ich liebe Google!