Куди підемо? |
|
|
Січова рада: |
|
|
Теревені |
|
|
Сувій однодумців |
|
|
|
| | |
| Головна » 2014 » Квітень » 18 » Горохляники
|
Горохляники (горохв'яники, хоми, горохові млинці) — досить поширена страва
- Горох розварювали, розтирали кописткою, доки не утворювалася однорідна пюреподібна маса, злегка охолоджували і додавали 2-3 ложки пшеничного або житнього борошна.
- Смажили на добре розігрітій сковороді — у піст на олії, у м'ясоїд на смальці. Їли зі шкварками, товченим часником, олією, сметаною.
- З 50-х років горохляники почали виходити з ужитку.
Автор: Стась
Також може зацікавити:
|
Категорія: Козацька кухня |
Переглядів: 2875 |
| Теги: рецепти, горохляники, козацькі
| Рейтинг: 0.0/0
|
| |
| | |
|
Пошукові собаки |
|
|
Ваш сховок |
Привіт, Мандрівник!
|
|
Останнє з ради |
|
|
Персоналії: |
|
|
Статистика |
Всього онлайн: 17 Вільних мандрівників: 17 Низових користувачів: 0 Сьогодні були:
|
|
|