Куди підемо? |
|
|
Січова рада: |
|
|
Теревені |
|
|
Сувій однодумців |
|
|
|
| | |
| Головна » 2014 » Квітень » 18 » БОРЩ ЗЕЛЕНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ
23:05 БОРЩ ЗЕЛЕНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ |
БОРЩ ЗЕЛЕНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ
- Свинину варять до готовності, нарізують порціями, а бульйон проціджують.
- Буряки шаткують соломкою, солять, збризкують оцтом, добре розмішують і тушкують до готовності, додаючи цукор і бульйон.
- Обчищені корені моркви і петрушки та цибулю нарізують соломкою, злегка обсмажують і змішують із злегка підсмаженим борошном.
- У підготовлений киплячий бульйон кидають картоплю, варять 10—15 хвилин, додають тушковані буряки, підсмажені моркву, петрушку, цибулю і борошно, перебрані, промиті і дрібно посічені шпинат та щавель, запашний перець, лавровий лист, сіль і варять до готовності.
- В тарілки, розливаючи борщ, кладуть варену свинину, варені яйця, сметану, посипають зеленню кропу і дрібно посіченою зеленою цибулею.
- На 500г свинини — 250г буряків, 600г картоплі, по 1 кореню моркви і петрушки, 1 цибулину, по 300г щавлю і шпинату, 1 чайну ложку пшеничного борошна, 2 яйця, 4 ст. ложки сметани, 1 чайну ложку цукру, 1 ст. ложку оцту, З ст. ложки вершкового масла, 2 ст. ложки дрібно посіченої зеленої цибулі, 2 чайні ложки січеної зелені кропу, 1 лавровий листок і 2 горошини запашного перцю.
Автор: Стась
Також може зацікавити:
|
Категорія: Козацька кухня |
Переглядів: 5455 |
| Теги: рецепти
| Рейтинг: 0.0/0
|
Всього коментарів: 1 | |
|
|
|
| |
| | |
|
Пошукові собаки |
|
|
Ваш сховок |
Привіт, Мандрівник!
|
|
Останнє з ради |
|
|
Персоналії: |
|
|
Статистика |
Всього онлайн: 9 Вільних мандрівників: 9 Низових користувачів: 0 Сьогодні були:
|
|
|