Куди підемо?
Січова рада:
Для блукаючих
Раз уже так сталося, що ти потрапив на портал, то мотай на ус! Не гоже по Січі без хорошого провідника блукати, радимо звернутися до Вогнелиса, він старий і бувалий. Його складно надурити, бачить все як є, а чого і не бачить, то те угадає! Гляди нижче за ним:
Сувій однодумців
Головна » 2014 » Квітень » 18 » Ковбаса
Ковбаса — харчі, які виготовлялися переважно на запас
Після забою кабана тонкі кишки ретельно промивали, вимочували, очищали й начиняли сирим м'ясом, підчеревиною, перетертими з сіллю, часником, перцем.
Склавши ковбасу кільцями, її засмажували на сковороді у гарячій печі з обох боків.
Для тривалого зберігання ковбасу складали у горщики, заливали смальцем і ставили у прохолодне місце.
На заході України ковбасу не лише смажили, а й вудили у спеціальних коптильнях або просто у комині.
Ковбасу робили, як правило, перед Різдвом, Великоднем, і вони були обов'язковою й почесною стравою на святковому столі.
Автор: Стась
Також може зацікавити:
Категорія: Козацька кухня |
Переглядів: 1531 |
| Теги: рецепти
| Рейтинг: 0.0 /0
Пошук
Ваш сховок
Привіт,
Мандрівник !
Чим зайнятись?
Реєстрація на сайті
Персоналії:
Статистика
Всього онлайн: 3
Вільних мандрівників: 3
Низових користувачів: 0
Сьогодні були: