Куди підемо? |
|
|
 |
|
Січова рада: |
|
 |
|
Теревені |
|
|
 |
|
Сувій однодумців |
|
 |
|
 | |  |
| Головна » 2014 » Квітень » 18 » Ковбаса
|
|
Ковбаса — харчі, які виготовлялися переважно на запас
- Після забою кабана тонкі кишки ретельно промивали, вимочували, очищали й начиняли сирим м'ясом, підчеревиною, перетертими з сіллю, часником, перцем.
- Склавши ковбасу кільцями, її засмажували на сковороді у гарячій печі з обох боків.
- Для тривалого зберігання ковбасу складали у горщики, заливали смальцем і ставили у прохолодне місце.
- На заході України ковбасу не лише смажили, а й вудили у спеціальних коптильнях або просто у комині.
- Ковбасу робили, як правило, перед Різдвом, Великоднем, і вони були обов'язковою й почесною стравою на святковому столі.

Автор: Стась
Також може зацікавити:
|
|
Категорія: Козацька кухня |
Переглядів: 2585 |
| Теги:
| Рейтинг: 0.0/0
|
| |
 | |  |
|
|
Пошукові собаки |
|
 |
| Ваш сховок |
Привіт, Мандрівник!
|
 |
| Останнє з ради |
|
|
 |
| Персоналії: |
|
|
 |
| Статистика |
Всього онлайн: 5 Вільних мандрівників: 5 Низових користувачів: 0 Сьогодні були:
|
 |
|